Fialové malé bodky na nohe pod kožou

majomka
8. apr 2024

Ahojte chcela by som sa spýtať či niekto nemal náhodou tiež podobné.Môjmu synovi vyšli na nohe malé fialove bodky na nohe pod kožou.Teraz večer sme si to všimli.

pele
8. apr 2024

Ahoj, moja dcera mala minuly tyzden cosi taketo, mala to na nohach, ale az po brucho, po par dnoch jej tie bodky stmavli. Nic ine jej nebolo, ani lekarka nevedela, co to je, povedala, ze asi nejaka viroza. Po par dnoch to preslo.

majomka
autor
8. apr 2024

@pele Ahoj Ďakujem za odpoveď,veľmi sme sa zľakli čo to môže byť.Tak dúfam že nič vážne.

zdenka11081983
8. apr 2024

@majomka ja by som šla na pohotovosti. Mne to príde ako petechie. Bála by som sa.

anicka176
8. apr 2024

@majomka ťažko povedať čo to môže byť, má teplotu? Nie je dieťa nekľudné či apatické? Neprekonalo nejakú chorobu v poslednej dobe? Po zatlačení bodky zmiznú?

thoughtfulweirdo
8. apr 2024

Nebol v šatke alebo nosiči? Môjmu jednému dieťaťu takéto naskákali, keď mu lem nosiacej pomôcky tlačil na podkolennú jamku.

majomka
autor
8. apr 2024

Nie nemá teplotu.Dneska začal mať nádchu ale ináč okrem toho mu nič neni.Celý deň bol v poriadku.Cez deň to tam ani nemal na nohe teraz večer keď sme ho išli kúpať vtedy sme to tam zbadali.

majomka
autor
8. apr 2024

@thoughtfulweirdo nie nebol.Aj ja som už myslela nato že či náhodou ako sme držali alebo niečo či sme mu len trošku nepotlačili nohu a odtoho to môže mať.

magimi
8. apr 2024

@majomka choď zajtra k pediatrovi a zober ranný moč. Mohla by to byť Henochova -Schonleinova purpura

majomka
autor
9. apr 2024

Ahojte tak dnes sme boli u lekárky,brali mu krv či to nemôže byť petéchia ale všetky výsledky mal v poriadku.Že petechie to nie je.Že to bude asi stoho že sme mu viac potlačili nohu.Tak sa nám uľavilo.Dakujem každému🙂