Ahojte maminy, chcem sa spytat, ake mate skusenosti s tymito orientacnymi teplomermi. Syncekovi sme to skusili dat na celo na noc, ale neustale mu to ukazovalo teplotu aj o 2 stupne vyssiu ako ked som merala rektalne (pouzila somn3 rozne rektalne teplomery, nechcelo sa mi verit, aky velky rozdiel tam bol).
Pred ca 2 hod som mu to odlepila a ma uplne zacervenane cielko, akoby mu s naplastou zisla aj vrstva koze. Neviem, ci som to mala nejako specialne odlepovat, ja som mu to pomaly a myslela som, ze setrne, davala dole ako leukoplast…
Ako sa to ma odliepat, viete poradit? A u vasich deti merali teplomery presnejsie?
Dakujem
Mne sa osvedcili, vedela som zhruba teplotu a ked svietila 38, premerala som rektalne a dala liek, ak bolo treba. Ale nemal syn ziadnu reakciu na ne
@taktotedanie pouzivat ich uz nebudem, lebo to tam chudacik este stale trocha ma. Alergicka reakcia mi v tej panike nenapadla, dakujem za to.
A co sa rektalneho merania tyka, moze nejako uskodit, ak meriam aj kazdu hodinu? Predvcerom mu strasne rychlo stupla teplota. Moja motivacia pre tie teplomery bola taka, aby sa syn na meranie v noci nemusel budit, existuje nieco orientacne, cim viem sledovat, ci ma teplota stupajucu twndenciu?
@majlo1234 presne s tymto zamerom som ich kupovala. len synovi stale ukazovalo 39 a 40, takze mi to vobec nepomohlo 🤷🏼♀️
Zase kazdu hodinu merat je posla mna zbytocne predsa dieta viete priblizne kontrolovat snad aj pohmatom na celo napr
Tak je este tzv tucky teplomer 2v1 prepojeny s apkou
Alergicka reakcia
Je kooopa recenzii od mamiciek s podobnymi potiazami, nepresne meranie a reakcia na kozi
Ja by som ich hodila rovno do kosa a nepouzivala vobec, merajte rektalne