Ahoj Maminy zaujíma ma, či máte skúsenosť s dlhodobým užívaním Fenistilu u detičiek? Ak áno, ako dlho a pri akých ochoreniach ste ho museli užívať.
Tak na nas to neplati 🙂, my uzivame Fenistil 3 mesiac, 3 krat denne 8 kvapiek a ospali teda veru nie sme aj ked by sa niekedy zislo 🙂. My ho uzivame pre opakovane zapaly priedusiek,
@viki2912 akurat som ho vysadila 😒 ,uzival ho necele tri tyzdne,tri krat denne,ale najprv bol par dni ospaly,tackavy,neskor nervozny a urevany 😝
pri kontaktnom ekzeme,ale mierne sa skrabkal aj pred uzivanim a tak isto pocas neho,chvalabohu mu vyrazky pomaly ustupuju
s dlhodobym uzivanim nemam skusenost,skus poradia ti v teme,presne nazov neviem,ale daj hladat.deti s atopickym ekzemom 😉
ked my to mame od pneumologa nie na ekzem... :(, skor ma to zaujima pri ochoreniach dychacich ciest. Ale dakujem za info.
@iwiny85 Fenistil môžeš v pohode užívať aj pol roka. Mne to vravela lekárka. My sme ho brali na ekzém a pri laryngitíde, či soplíkoch. A vraj vôbec nie je pravda, že spôsobuje ospalosť, či zmenu nálad. Z mojej skúsenosti to môžem potvrdiť, žiadne zmeny v správaní či ospalosť. Ale možno maminy majú inú skúsenosť. 😉 A na ako dlho vám ho predpísal?Neboj sa, dávaj ako dlho káže lekár. Zrejme vie, načo ho predpísal, tak to dodržuj. 😉 😉
Veď to, že práve že neviem, ako dlho ho budeme užívať. Dodržujem a dávam pravidelne 🙂.
ja ho davam pri bezných nachladnutiach, soploch ...podla vaznosti choroby,,,2 alebo 3 krát denne, kolko kilov, tolko kvapiek
dr. mi vravela, ze sa moze brat az 2 roky vkuse...
laryngitida,zacervenanie,dokonca sopliky,ci nadcha silna..dlhodobo neuzivame fenistil,len v spominanych pripadoch....mala je ospala,odpociva,ako sa hovori spanok lieci.takisto pomaha liecit sliznicu pri soplikoch ako som pisala a vtedy je dobre ked dieta je ospalejsie.