Baby, ktoré ste užívali celé tehotenstvo femibion, koľko kg detičky sa vám narodili? Ja som sa teraz dočítala aj tu na mk na poradni že od femibionu ak sa berie celé tehu sa rodia veľké detičky.
4270g 39tt+0, ale to si asi citat nechcela 😂😂
U mňa to neplatí. Brala som ho v oboch tehotenstvách od začiatku do konca, dcéra narodená 40+6 mala 3400g a syn narodený 41+2 rovných 3000g 😄
Ja som mala cele prve tehu tehotenske vitaminy, dcerka mala 3.9 kg. Potom som si to iste precitala, hovorim si ok, vysadim.ich... V druhom tehu som ich v polke vysadila, vratane magnezia a dcerka 4.5 🤪
3450g a 3500g obe deti po termíne.
Je to pekna blbost, su to len vitaminy..
Ale na to tvoju otazku - maly sa narodil den pred terminom 2800gr, 49cm..
Takže asi to je blbosť naozaj a nemajú na veľkosť bábätka vplyv. Len neviem potom prečo píšu aj tu v poradni že majú 🤷 mamička potom nevie či ich brať alebo nie.
3000g a 49cm 🙂
3050g 42tt
Mne tiež sestrička u gynekológa na začiatku tehotenstva radila užívať tehotenské výživové doplnky len do konca 2. trimestra, lebo pri užívaní v 3. sa vraj rodia veľké deti. Ale nenašla som k tomu nejaký seriózny zdroj a príde mi to aj logicky ako nezmysel - vitamíny a minerály by mali podporiť zdravý rast a vývin, doplniť, čo chýba v strave matky, nie spraviť z bábätka obra 🙂
Nebrala som nič a dieťa takmer 4,3 kg (39+0)
Velkost babatiek zavisi od mnohych faktorov a nadbytok zivin a vitaminov patri k jednemu z nich. Preto sa v novsich studiach odporuca brat kyselinu listovu 3 mesiace pred a 3 mesiace po otehotneni, k tomu jod, od 3. trimestra omega 3 kyseliny, pri zistenim nedostatku zelezo a NIC viac. Ak ma matka pestru stravu, naozaj nepotrebuje ziadne vitaminy. Hlavne tie zo skupiny B su potom casto (nie vzdy) tiez zodpovedne za prilisne priberanie. Nemusis si teda kupovat ziaden femibion, iba kyselinu listovu 800 mg, jod 150uq a neskor omega 3 kyseliny, alebo zjest raz so tyzdna mastnu rybu😉.
Moj mal 4660g a 54cm, ale to preto, ze to mame v rodine, ze sa rodia velke babatka...manzel a jeho strana boli vsetci 4-5kg babatka, z mojej strany u otcovej rodiny tiez vsetko 4-5kg, cize geny sa nezapru. A kedze moj gynekolog o tejto genetike vedel a vsetko bolo ok, tak som rodila prirodzene.
A co sa tyka Femibionu, tak za mna velka spokojnost. Kamosky, co mi vraveli, ze oni nevyhodia tolko penazi za to, ze je to blbost, tak potom plakali, lebo sa im zuby rozpadavali, na hlave im totalne riedky vlasy ostali... Ja som sa tymto problemom uplne vyhla 🙂
3300g a 3730g. Každá má ale iného otca. Teraz som zvedavá, či bude chalan valibuk.
Ja zas skôr poznám baby, čo im deti pili Sunar a majú také veľké guľaté hlavičky 😂
Je to individualne, ale ano, vacsina tych velkych deti “vyrastla” na tehotenskych vyzivovych doplnkoch 🙂 to vsak neznamena ze kazda co to uziva bude mat 4,5kg dieta, vidno aj podla odpovedi
Pri dcére som užívala Femibion a mala 4110g a 55cm, pri synovi nie a mal 4100g a 57cm. Pôrodnú váhu ovplyvňujú iné faktory /hlavne genetika/, nie výživové doplnky. švédi o tom mali podrobný výskum
2320gr
48cm
4350g a brala som femibion...kamaratka nebrala ziadne tehu vitaminy a dieta este vacsie😅
4820g 54 cm a brala som len prvy trimester
Ja ho beriem už skoro 7mesiacov a som spokojná, myslím že máme ja aj malý všetky vitamíny čo potrebujeme a cítim sa lepšie keď ich beriem lebo nie vždy mám chuť na teplé varené jedlo. Len ma zarazilo že sa rodia veľké bábätká, čo mne osobne nedávalo zmysel. Viem že od vitamínu B sa aj priberá ale ja som za ten čas pribrala 5 kíl, tak som chcela vedieť vaše skúsenosti 🙂
Podľa mna to s vitaminmi nemá nič spoločne proste. Ale genetika.
3500g, narodil sa v 41tt + 2
Brala som tiez syn mal 2900 g dcerka 3150 tretie este neviem ,😊ale odhad je okolo 3200
Vážne? Ešte stále sa o tom hovorí?🤣 To sa si podáva z pokolenia na pokolenie 🤣. Počula som o tom pred cca 18-20r. Brala som syn mal 3760g.
3550g 52cm 40TT
2800g 38tt+0