Ahojte. Baby, ktoré ste užívali celé tehotenstvo femibion, koľko kg detičky sa vám narodili? Ja som sa teraz dočítala tu že od femibionu ak sa berie celé tehotenstvo sa rodia veľké detičky? Čo je na tom pravdy ? Uvažujem či tie vitamíny začnem brať. Som na začiatku tehotenstva.
Su to len vitaminy, nie carovne fazulky.
Užívala som celé tehotenstvo a syn sa narodil s váhou 2850g
Femibion je na doplnenie chýbajúcich vitamínov v tele napríklad ak máš zlu životosprávu aby tebe ani dieťatku počas tehu nič nechýbalo a malo si z čoho brat.. Môj názor to či sa ti narodí veľká dieťa neovplyvní vitamíny.. V prvom trimestri by som ich určite brala, minimálne kys. Listovu
Brala som ho od zaciatku tehotenstva mala mala 2320gr 🤷🏼♀️ ako pise
@rebrambora su to len Vitaminy
3,7 kg v 41+3tt a obaja sme vysokí
(švagriná nebrala nič, má 1,6m aj s topánkami a malý mal cez 4kg)
Nebrala som ani raz. A deti 3200/3600/3900 🙂
Brala som mal 2840g, ale tiez som.to citala, tak som.ho nebrala pravidelne, ale kazdy druhy,treti den, nechcela som.velke rodit aj teraz to tak budem brat :D
3820
Moj syn mal 3,5 kg. Myslim ze normalna hmotnost
Brala som cele tehotenstvo a mala sa narodila 3040g
@jahodkaaa 3.5kg
Ja som brala vitamíny Prenatal od Jamieson a kamoska na mňa zhrozená že porodim 5kg dieťa že sa z toho taký valibuci rodia a môj prd vo vetre vážil 3000g a meral 48cm 😂 sú to len vitamíny a nič viac naozaj, nemaj strach a užívaj si tehotenstvo 😊
Moj maly 49cm a 3000g .. nemyslim,ze to ma vplyv na vahu babatka.. kamoska nebrala nic,mala stihla ledva 160cm a mala babo cez 4kg 😁
brala som len v 1. trimestri, potom uz nic a mal 4.5 kg tak to asi nebude tym 🙂 lebo ak by som ho brala cele tehotenstvo mal by potom kolko 😂
Brala som pri oboch. Syn po termíne 8 dni - 3450g dcéra dni po TP 3500g .. takze pohodka,
Ja som uzivala a dcera mala pri narodeni skoro 4 kg.