Ahojte...dcérka (vo februári bude mať 3 rôčky) má od narodenia asi centimeter nad konečníkom malú dierku, nič sa z nej nevylučuje...v pôrodnici to nazvali "falošný konečník". Lekárka to nerieši. Máte s tým niekto skúsenosti? Môže mať v budúcnosti s tým problémy?
Chcela som vedieť či tu niekto nemá rovnaký problém. Lekárka nám k tomu skoro nič nepovedala...
Dobry vecer,
Moja dcerka ma to iste ked mala mesiac boli sme na ultrazvuku ci je vsetko v poriadku a teraz ma 2 roky a ideme znova na kontrolu. Tiez som sa snazila to riesit a bolo mi povedane na chirurgii ze pokial jej to nerobi problemy co nerobi nech to neriesim ze ked bude starsia tak sa to da zasit... Teraz by musela ist do celkovej narkozy a to je horsie pre organizmus! Mozem sa este spytat ci ju to tam nesvrbi? Alebo nerobi cudne pohyby ked je napr. V autosedacke?
@007iwka
Ahojte baby..ďakujem že ste sa zapojili...no malá ani nevie že niečo také má..vôbec sa nesťažuje na svrbenie ani jej z toho nič nejde..vôbec som netušila či to môže byť niečo vážnejšie. Zatiaľ jej to nerobí problémy.
http://www.livedoctor.cz/home/detail?id=44348