Ahojte potrebujem poradiť už som zúfala. Malinká mi ma exzem doktorka povedala ze skratka exzem. Ale vyzerá to veľmi škaredo a stále sa nám to rozširuje chvalabohu sa neskriabe. Ale uz neviem co jej mam dať už som naozaj zúfala. Nejaké skúsenosti rady. Ďakujem.
Na tých prvých fotkách sa mi to podobá na molusky. Ja mávam exzem ale vyzerá to rozhodne inak
Urvite by som nasla inu lekarku, ktora bude ekzem riesit! Aj moji mavali, ale az taketo zle nemali. Drzim palce
@sasanka18 Ja sa pridavam, tiez mam cely zivot atopicky ekzem a na toto sa to nepodoba, skusila by som ist este po diagnozu k niekomu inemu.
Pridávam sa, mám ekzém celý život prešla som asi jeho všetkými fázami a takisto aj môj syn. Toto podľa obrázkov určite nieje ekzém a to nemusím byť ani kožná.
Vymen doktorku a asi či najrýchlejšie
@drobcek26l vymením hneď zajtra..nooo my tu mame takú koznu ze pozrela sa nato a povedala ze ekzém a hneď kortikoidy a to ešte nemala takéto
Aký krém predpisala Dr? Môj syn má sice atopický ekzém ale takto to rozhodne nevyzerá. Na to ložisko na poslednej foto už určite treba kortikoid, vyzerá, že je to už zapálené. Chúďa malé..vymenila by som Dr určite !