Exzém

sasanka18
13. apr 2021

Ahojte potrebujem poradiť už som zúfala. Malinká mi ma exzem doktorka povedala ze skratka exzem. Ale vyzerá to veľmi škaredo a stále sa nám to rozširuje chvalabohu sa neskriabe. Ale uz neviem co jej mam dať už som naozaj zúfala. Nejaké skúsenosti rady. Ďakujem.

katkaba1
13. apr 2021

Aký krém predpisala Dr? Môj syn má sice atopický ekzém ale takto to rozhodne nevyzerá. Na to ložisko na poslednej foto už určite treba kortikoid, vyzerá, že je to už zapálené. Chúďa malé..vymenila by som Dr určite !

fiafia
13. apr 2021

Na tých prvých fotkách sa mi to podobá na molusky. Ja mávam exzem ale vyzerá to rozhodne inak

monikamama
13. apr 2021

Urvite by som nasla inu lekarku, ktora bude ekzem riesit! Aj moji mavali, ale az taketo zle nemali. Drzim palce

sasanka18
autor
13. apr 2021

@katkaba1 zajtra už idem riešiť druhú doktorku. Len som chcela vedieť ci nemáte skúsenosti. Ci to nemôže byť z jedla.

marianarem
13. apr 2021

@sasanka18 Ja sa pridavam, tiez mam cely zivot atopicky ekzem a na toto sa to nepodoba, skusila by som ist este po diagnozu k niekomu inemu.

drobcek26l
13. apr 2021

Pridávam sa, mám ekzém celý život prešla som asi jeho všetkými fázami a takisto aj môj syn. Toto podľa obrázkov určite nieje ekzém a to nemusím byť ani kožná.
Vymen doktorku a asi či najrýchlejšie

sasanka18
autor
13. apr 2021

@drobcek26l vymením hneď zajtra..nooo my tu mame takú koznu ze pozrela sa nato a povedala ze ekzém a hneď kortikoidy a to ešte nemala takéto

milka1988
13. apr 2021

@sasanka18 toto nie je ekzém v žiadnom prípade

katkaba1
14. apr 2021

@sasanka18 teoreticky to môže byť z jedla, sú rôzne alergie a môžu sa spraviť pupáčiky ale neviem či takéto. Ale ten fľak čo ma na chrbátiku je veľmi škaredý, vyzerá bolestivo.

sasanka18
autor
14. apr 2021

@milka1988 a co to je

denisa098
14. apr 2021

@sasanka18 moja keď bola maličká, predpísala jej locoid, do kúpeľa oilatum a potom sa natierala exipicialom. Pomohlo super, vymeňte prášok maminka. Mali sme perfektnú doktorku.

denisa098
14. apr 2021

@denisa098 to na ramienku vyzerá veľmi čudne, neviem či je to exém, sa mi to moc nezdá. A locoid sú kortikoidy pokiaľ viem..

milka1988
14. apr 2021

@sasanka18 to neviem ale kedze som celoživotný ekzematik viem ze toto ekzem nie je. Do iných kožných chorôb sa nevyznám