Extrémne vypadávanie vlasov u 7 ročnej dcéry. Máte skúsenosť?

anti13
11. jún 2016

Ahojte, dcérka má v poslednej době problém s vypadávaním vlasov. Trvá to asi dva týždne, čo som si to všimla. Nejde o pár vláskov, ale doslova o chumáče. Je objednaná už aj na kožné robili jej aj iné testy a boli ok. Neviete o nejakom prípravku pre deti prípadne o výživnom doplnku, čo zabral u vašich detí. Prípadne, či to v tomto období je bežné častejšie vypadávanie vlasov? Aké máte skúsenosti ďakujem

barnica
11. jún 2016

Biotin.... tabletky na regeneraciu pomahaju aj s oadanim aj s kvalitov vlaskov ale vysetrenai su nutne. Moze to byt priznak vnutornych problemov.

silvuskab
11. jún 2016

dajte vyšetrit štitnu žlazu preistotu

pribinak
11. jún 2016

Neprežíva nejaky stres?

dankaa78
11. jún 2016

Moja mamka mi stále pripomína,že presne v tom veku mi vypadali vlasy - mala som chronický zápal hlasiviek☹

romanacka
11. jún 2016

Skontroluj či nemá parazity, čiže mrľu, najlepšie v noci keď spí, tak baterkou skontroluj. Moja neter tak prešla všetky vyšetrenia , aj na štítnu žľazu a nakoniec boli to parazity. Dve tabletky Vermoxu a bolo vyriešené niekoľko mesačné blúdenie po doktoroch.

worldtravel
11. jún 2016

Možný extrémny stres. V prvom rade by som sa s dcérou v klude porozprávala či ju niečo naozaj netrápi kedže vyzerá,ze o žiadnom probléme sama neviete. Chýli sa ku koncu školského roka, veľa deti prežívajú stres z vysvedčenia, poprípade môže ísť o iný dôvod psychického stresu.

silvitita
11. jún 2016

ak by to bolo len vypadavanie vlaskov bez diagnozy tak odporučam pivny šampon je perfektny,prirodny obsahuje vela vitaminov ktore vlasky potrebuju a vonavy ,nie po pive 😉 prečitaj si na nete o učinkoch piva na vlasy a pokožku 🙂

janinah
12. jún 2016

choďte na endokrinologiu

lienk12
19. júl 2021

@anti13 dobry den. Co vam v tedy zistili?