Ahojte, dcérka má v poslednej době problém s vypadávaním vlasov. Trvá to asi dva týždne, čo som si to všimla. Nejde o pár vláskov, ale doslova o chumáče. Je objednaná už aj na kožné robili jej aj iné testy a boli ok. Neviete o nejakom prípravku pre deti prípadne o výživnom doplnku, čo zabral u vašich detí. Prípadne, či to v tomto období je bežné častejšie vypadávanie vlasov? Aké máte skúsenosti ďakujem
dajte vyšetrit štitnu žlazu preistotu
Neprežíva nejaky stres?
Moja mamka mi stále pripomína,že presne v tom veku mi vypadali vlasy - mala som chronický zápal hlasiviek☹
Skontroluj či nemá parazity, čiže mrľu, najlepšie v noci keď spí, tak baterkou skontroluj. Moja neter tak prešla všetky vyšetrenia , aj na štítnu žľazu a nakoniec boli to parazity. Dve tabletky Vermoxu a bolo vyriešené niekoľko mesačné blúdenie po doktoroch.
Možný extrémny stres. V prvom rade by som sa s dcérou v klude porozprávala či ju niečo naozaj netrápi kedže vyzerá,ze o žiadnom probléme sama neviete. Chýli sa ku koncu školského roka, veľa deti prežívajú stres z vysvedčenia, poprípade môže ísť o iný dôvod psychického stresu.
ak by to bolo len vypadavanie vlaskov bez diagnozy tak odporučam pivny šampon je perfektny,prirodny obsahuje vela vitaminov ktore vlasky potrebuju a vonavy ,nie po pive 😉 prečitaj si na nete o učinkoch piva na vlasy a pokožku 🙂
choďte na endokrinologiu
Biotin.... tabletky na regeneraciu pomahaju aj s oadanim aj s kvalitov vlaskov ale vysetrenai su nutne. Moze to byt priznak vnutornych problemov.