Extrasystólie u bábätka

8. sep 2021

Prosím vás, máte niekto skúsenosti? Maličkému to zistili cca v 3 mesiaci, teraz má 4.5mesiaca. zevraj prekonal covid a malo by sa to lepšit ale vôbec nie..... Prosím vás, upokojte ma ze to vymyzne 😥

kiki68
8. sep 2021

My mame a u nas to tiez nejde prec, zistene v 9 mes alebo tak nejak. Nic zavazne neprekonal. U nas je to ozva nejakeho cipu chlopne, kazdy rok musime na kardio. Inak vraj ok

marickaaaa
28. nov 2021

Prosím vas mate to ešte stále?

autor
29. nov 2021

@marickaaaa ahoj... Pravidelne kontrolovali a ono to zmizlo..... Zevraj to bolo covidom

marickaaaa
29. nov 2021

A ako dlho to mal? Nasa to ma stale 😪

marickaaaa
29. nov 2021

Covid sme mali v marci a doteraz to ma stale a tiež povedali, ze to bolo covidom

autor
29. nov 2021

@marickaaaa no jemu to zistili keď mal asi 3 mesiace a teraz má 7 a už to nemá 🙂 neboj to zmizne aj vášmu drobcekovi 🙂

marickaaaa
29. nov 2021

Nasa ide mat 3roky. Ja pevne verím ze jej to zmizne

marickaaaa
29. nov 2021

@kiki68 prosím vas mate to ešte?

kiki68
30. nov 2021

@marickaaaa nevieme, ale lekarka to stale pocuje, kardiolog to nepocul uz v 14mes. O rok mame zas kardio kompletne a uvidime ci to este je. Ti dvaja sa nejak nevedia dohodnut. Ale ked to Ted kardiolog uz nepocuje, tak asi blby nebude

luciar260
23. okt 2023

@marickaaaa ahoj, ak sa mozem opytat citam tvoj prispevok ze ma tvoja dcerka extrasystoly, kolko ma rokov? Ma to este stale? Kde jej to zistili a ako, moj ma 5 , a minule za mnou prisiel ukazal na hrudnik ze my tam tak "zabuchalo" , stalo sa to asi 2 x teraz cez tyzden, tvojej dcerke sa to ako prejavilo? Dakujem za odpoved