Euthyrox pre 3 mesačné bábätko - skúsenosti

trendovepostielky
25. máj 2016

Už asi mesiac berie dcérka každý druhý deň mini dávku (3,2mg) euthyroxu na predpis endokrynologičky. Máte s tým niekto skúsenosti pri tak malých bábätkách? Je to na celý život, alebo sa z toho niekto dostal skôr ako v puberte? Dcérka sa narodila takmer načas ale veľmi malinká a pomalšie priberala, preto sme absolvovali endo vyšetrenie. ďakujem za každé povzbudenie 🙂

bibistec
27. máj 2016

no my az od 4 rokov ale priznaky boli skor len sa na to vcas neprislo nikto nevie ci je to na cely zivot priciny su rozne. u nas je ta ze dcerka ma na jednej strane nevyvynutu stitnu zlazu a ta prestala produkovat hormony preto ich musi brat v tabletkach. ako novorodencovi jej robili odber z paty a tam bolo vsetko ok. vraj to nema z vonkajsich pricin ( jasne ze ako prve ma napadlo ockovanie ale u nej vraj nie podla protilatok). takze drzim palce casom ako rastie sa davky mozu zvysovat ale potom s ato moze ustalit. nokto do predu nevie povedat co bude. ale zas mam kamaratku a ako dospela ma vyoperovanu stitnu zlazu a berie len prirodne produkty ziadne hormony umele od lekarky a na kontrolach je to ok coze do buducna dobra sprava pre mna.

kikusinna
29. apr 2023

@bibistec prosím ta o aké prírodné produkty sa jedna ?