Espumisan L a zelená riedka stolica u mesačného bábätka

katherine24
21. dec 2018

Ahojte mamicky ma niektore skusenosti?Mala ma 4 tyzdne sme na UM beba ha 1 od narodenia spolu s materskym...a od dvoch tyzdnov uz len Beba ha 1 kedze s kojenim sme prestali... ...kazdy vecer ju bolieva brusko cize pri kazdom jedeni davam do flasky espumisan 15 kvapiek...kaka raz niekedy 2 x za den tmavozelenohnede ale riedke...ako spenat...kedze nieje zapecena pripisujem tie bolesti bruska prdom...chcem sa ale spytat ci je taka stolica u babatka normalna ?Prepokladam ze keby ma hnacky kakala by stale vela x za den...len ci je to v poriadku?Dakujem...

malinajahoda
21. dec 2018

@katherine24 keďže je mlieko HA tak je hypoalergénne. Čiže štiepená bielkovina a tmavozelená stolica. Aj u nás tak bolo. Vzadu na dóze to je aj napísané. Na koliky nám pomohol až Coliprev. A to sme skúsili takisto Espumisan l, Infacol a Sab Simplex.

katherine24
autor
21. dec 2018

@malinajahoda a to ze je riedka je vporiadku ? Chapem ze ked pije mlieko nemozem cakat ze bude kakat ako dospelak ale ci to je vporiadku...

malinajahoda
21. dec 2018

@katherine24 my sme mali tiež takú redsiu. A do poradne nejdete? Ze by to dala dr na rozbor ak sa ti to nezdá. Radšej pre istotu, aby tam bakteria nebola.

katherine24
autor
21. dec 2018

Skusim sa jej spytat ona mi len povedala ze fabr aje ok ze beba to robi...ale na to ze je redsia nereagovala nijako

malinajahoda
21. dec 2018

@katherine24 áno, farba je v poriadku. Akože u nás to bolo tiež také redšie, no ale ťažko povedať. Teraz pri prikrmoch už je to iné.

ink
3. jan 2019

ahoj, tak ako? prišla zmena po nejakom čase?

katherine24
autor
4. jan 2019

@ink ale presla som na france lait kaka pekne horcicove 1 x denne...ale kolliky vecer ma hrozne silne...a je to horsie...skusala som vsetky kvapky ale zatial bez uspechu...mlieko uz menit nebudem kedze ju nezapeka a nevracia z neho mlieko to urcite nerobi...musi z toho asi len vyrast

malinajahoda
4. jan 2019

@katherine24 všetky kvapky máš odskúšané? Koľko dní si skúšala?

katherine24
autor
4. jan 2019

@malinajahoda espumisan mala 3 tyzdne sab simplex tyzden a pol a nic tak od vcera skusam ten infacol ale moc uz ani tomu neverim..vsetky su zalozene na tom istom...

malinajahoda
4. jan 2019

@katherine24 a ten Coliprev? Ja som ho skúsila až ako posledný co bola veľká škoda. Inak na Kramároch mi doporučili, že sa môže dávať zároveň Coliprev aj Espumisan l spolu naraz do mlieka.

ink
4. jan 2019

Hm. A co keď vám robí zle Vigantol? A ja som malému dávala aj rasový čaj. Povarila som 10 minút asi 10 zrniecok rasce a dala mu 3 lyžičky 3 krát denne..

katherine24
autor
5. jan 2019

@ink nedavam vigantol davam baby jamienson d ...ale vcera som zacala davat feniklovy caj a zda sa mi ze uz to bolo vecer lepsie tak uvidime

katherine24
autor
5. jan 2019

@malinajahoda vyskusam aj to keby bolo nsjhorsie len chcem dominat ten infacol lebo uz mam stvore kvapky otvorene 😂

malinajahoda
5. jan 2019

@katherine24 ja som takisto mala pootvarane kvapky, aj nakupene do zásoby. Doteraz ich mam. Neriešila som to vtedy. Nepomohli,tak som šla kúpiť poslednú možnosť tie Coliprev.

katherine24
autor
8. jan 2019

Vcera som skusila baby calm a vecer spala pekne tak uvidime ci mala len taky den alebo uvidiime😑

malinajahoda
8. jan 2019

@katherine24 možno vám práve tieto kvapky pomohli, to by bolo dobre 👍. No uvidíš ako sa vám bude dariť v najbližších dňoch.