Escherichia coli v hrdielku

bububu123187
2. okt 2013

Moja mala ma 16 mesiacov a asi pred mesiacom jej zistili z vyteru E coli v hrdielku, v podstane jej nic nebolo, len mala stale zvysenu teplotu 37,2 a v noci upchaty nostek, a to nam robilo najvacsie problemy, tazko sa jej dychalo. Doktorka nam nedala ATB, ze vraj sa bacil vyhubi aj sam a ze nech sa imunita posilnuje aj sama. Ja s nou uplne suhlasim, necchem do nej pchat zbytocne ATB, lenze potom sme mali zase kaslik, ktory konecne po dvoch tyzdnoch presiel a zase sa nam vratil upchaty nostek, ja uz som z toho na nervy, teploty uz nema, idu nam aj ocne zubky, mozno aj s tym to suvisi. Dr nam dala este kvapky Uniflox, tak od dnes davam tie. Prosim vas, mali ste niekto podobneho bacila a podarilo sa vam ho nejakym sposobom zbavit? Mozno to potrebuje len cas a spravi sa to. Davam aj vitamin C a rakytnikovy olej, dakujem za vsetky rady🙂

hanelka1
25. okt 2013

ahoj bububu, no nasa dcerka mala to iste ked mala asi rok, vsetci sa cudovali odkial to moze mat. Mudr. jej dala Atb. potom jej to preslo ale zase po case mala najakeho ineho bacila na ktoreho su neni ani atb. tak neviem ci to ma nejaky suvis s tou e coli.kazdopadne momentalne som tehotna a e coli mi zistili v posve tak som presvedcena o tom, ze som e coli mala uz pri porode malej a ona to dostala do tej pusinky odomna ako sa rodila. lebo vtedy testovali aj mna aj muza a u mna aj manzela bol ster z hrdla na e coli negativny.dajte sa vysetrit,hlavne ty,mozno to ma tiez od teba. ale co na to zabera okrem atb. netusim. je to inak hnusna potvora ta e coli, kto ju ma v mocakoch tak sa jej taaazko da zbavit.asi som ti moc nepomohla ale aspon vidis ze nie si sama na svete🙂, ved uvidis,po case jej daj spravit kontrolny vyter a uvidis ci to jej imunita zvladla, tak sa drzte!