ahojte ma niekto skusenosti s touto chorobou. Nám to dnes diagnostikovala kozna lekarka. Ako dlho u vas trvala?
My sme v lekarni kupili probiotika biopron a aj hnackuje maly tak aj smecta. Su to prasky ktore sa rizpustia vo vode. A kozna nam dala masticku na vyrazky este. V pondelok sa mame znova ukazal na kontrolu. Dufam ze mu to prejde lebo dovilenku mame rezervovanu od 3.7. ak neprejde tak budeme musiet vsetko odlozit lebo zdravie dietata je na prvom mieste
a kde sa chystate? uz je malemu lepsie?
@smolinka1983 ahoj mozem sa opytat ake prejavi mala tato choroba lebo nasa mala na lickach cervene flaciky a este k tomu ma teraz sopel a kasel
Mal teploty vysoke 4 dni nic nechcel jest bol ospali a potom sa muvyhadzali vyrazkami. Fliaciky ma tiez niekedyna lickach no zmyznu a potom sa objavia. No nebola som s tym u lekara
Ahojte, chcem sa spýtať ako dlho trvá, kým dieťaťu zmizne výsyp pri piatej chorobe?
@smolinka1983 prejde nou skoro kazde dieta. je to zalezitost par dni. len imunita je potom trochu rozhadzana, treba ju dat doporiadku kvalitnymi probiotikami. pre takeho maleho je dobry infandophilus, alebo nutrolin B rozpustne tablety