Ahojte žienky,
dostala som covid, môj dr. zhodnotil,že mám ľahké príznaky a skúsime to bez atb. Veľmi ma štípe na hrudi / asi trubica/ . keď zakašlem a nemôžem vykašľať hlieny, Doteraz som užívala calcium 2 dni , no nijak mi to nepomáha. Mohla by som skúsiť erdomed alebo sinupret? Čo je účinnejšie? Má niekto skúsenosť?
Ďakujem
Erdomed je účinnejší. Sinupret je na báze byliniek, Erdomed má účinnú látku. Tá rozustí hlieny aj na prieduškách, aj dutinách.
erdomed je najlepsi na vykasliavanie drzim palceky
@stasim ďakujem 🙂
@laurika999 ďakujem 🙂
@kacena4 ďakujem 🙂
No ak je to suchy a drazdivy kasel, tak ani jedno, mne vtedy najlepsie zabera Stoptussin, napriklad.
@nevenka ďakujem 🙂
Sinupret je skôr na uvoľnenie nosa nie na vykaslavanie hlienov
@slavomira236 ďakujem 🙂
Brala som erdomed. Inak som zasla, co lekar, to ine instrukcie. Ja som bola riadne kaput, horucky, bolest celeho tela, kasel otrasny a hlavne dlhotrvajuci. Dr po telefone, ze paralen od teploty a vitaminy. Finito, ziadne atb, rtg... Zacala som solmucolom, ale po tyzdni presla na erdomed a ten konecne zabral.
@sojorez ďakujem 🙂
Mne erdomed nepomahal velmi hrudnik ma bolel.daco pocul na priedusnici lekár. Ale zmenil.mi sirup dal mi prospan skuste to uzivat ale urcite by som trvala na ATB ked hrudnik boli moze zacinat zapal
erdomed