Prosím tip na multivitaminy, c vitamin + zinok + d vit.. ideálne sirup, alebo cmúľacie vitamíny. Ďakujem
Skús určite rybí olej.Podporuje dozrievanie mozgu .
@deti95060810
@veronika4495
@joesvk
@nicole003 dievčatá viem ze lieku aj omega... ja som myslela skôr na podporu imunity vitamíny.. bez cukru zrejme by mali byť a pod.
@nicole003 pri epi by som ginkgo neužívala, môže spôsobiť záchvaty plus kontraindikácie s antiepi
Žiadne vitaminy na epilepsiu nepomôžu. Keď chceš na imunitu, lebo povedzme aby nebol chorý, lebo pri chorobe má častejšie záchvaty, tsk vitamin C, hlivu ustricovú/betaglukan.
@stellarstar dakujem za info, to som nevedela. U nas sa po uzivani skor vysetrenie eeg zlepsilo. Dufam som dceru nevedome neohrozila. Ginko by malo byt celkovo na nervovy system.Neuzivala stale kedze ma viac diagnoz aj liekov tak som ju nechcela so vsetkym napchavat tak som doplnkove vitaminy striedala podla potreby. Su nejake clanky o tom? Vztahuje sa to na vsetky druhy epilepsie?
@nicole003 ja som zadala do Google ginkgo a epilepsia a vyšli mi tam články. Ja žijem v Rakúsku takže mne dávalo rakuske a nemecké stránky. Treba pozrieť co píšu na sk a cz stránkách
na epi záchvaty sa dávajú lieky.... multivitamíny nepomôžu.
na faceb. je skupina - skús aj tam popozerať