Epi a bdelý spánok

sari000
30. aug 2022

Prosím vás pekne stretli ste sa z bdelym spánkom cez noc u epi .Dcérka spinka normálne a že sa jej nič nesníva my povedala ma len tmu ráno je ju ťažké prebudiť. Povedali ze ma bdely spanok co to je prosím je to nebezpečné?? Ďakujem

dilino
30. aug 2022

to som mala aj ja a som dospelá nevieš sa ako keby zobudiť také ako keby ten mozog nedovolí zobudiť takú tmu to mám aj ja len raz za čas ale mám a ťažko sa prebúdzam. A nie je to dobré. Neurolog mi povedal že môže s toho byť aj veľký záchvat epi. Treba spomenúť ked pôjdeš s ňou na vyšetrenie.

sari000
autor
30. aug 2022

@dilino neurolog to vie vladarovu mame ... ideme meniť

dilino
30. aug 2022

@sari000 hej a za koho. Ja chodím do Košíc k lekárovi ale k dospelému neurologový

sari000
autor
30. aug 2022

@dilino mt nový neurolog to je síce za poplatok ale si ho chvalia

dilino
30. aug 2022

@sari000 a kde nejaky nový ja som s TR a ON je pre deti.

luciazahornadska
31. aug 2022

@sari000 Prosím Vás a máte už nejaké informácie ohľadne nového neurológa? Kde sídli, koľko sa platí a podobne? 🙂

cairka
31. aug 2022

@luciazahornadska neur one . https://www.neurone.sk/ . Cena vyšetrenia 80€ . Neviem, či robia aj pre deti, keď som zistila cenu , tak som si to rozmyslela a nekontaktoval ich.

sari000
autor
31. aug 2022

@cairka ďakujem ešte tam budem volat

cairka
31. aug 2022

Ale ja s Vladaroviu nemám nejaký problém, možno pre to, že tam chodíme ako na klavír už roky, viem čo čakať 😁 O malú sa stará dobre, keď sme raz riešili akútny stav , mimo objednaného termínu, tak vybavila rezonanciu do hodiny... Skôr ma desí ten jej vek a to, že nemôže robiť večne a veru netuším, čo budeme robiť potom , preto sa už pomaly obzerám po iných možnostiach.

sari000
autor
31. aug 2022

@cairka to áno aj dcérku brala aj bez objednania ...