Prosím vás pekne stretli ste sa z bdelym spánkom cez noc u epi .Dcérka spinka normálne a že sa jej nič nesníva my povedala ma len tmu ráno je ju ťažké prebudiť. Povedali ze ma bdely spanok co to je prosím je to nebezpečné?? Ďakujem
@sari000 Prosím Vás a máte už nejaké informácie ohľadne nového neurológa? Kde sídli, koľko sa platí a podobne? 🙂
@luciazahornadska neur one . https://www.neurone.sk/ . Cena vyšetrenia 80€ . Neviem, či robia aj pre deti, keď som zistila cenu , tak som si to rozmyslela a nekontaktoval ich.
Ale ja s Vladaroviu nemám nejaký problém, možno pre to, že tam chodíme ako na klavír už roky, viem čo čakať 😁 O malú sa stará dobre, keď sme raz riešili akútny stav , mimo objednaného termínu, tak vybavila rezonanciu do hodiny... Skôr ma desí ten jej vek a to, že nemôže robiť večne a veru netuším, čo budeme robiť potom , preto sa už pomaly obzerám po iných možnostiach.
to som mala aj ja a som dospelá nevieš sa ako keby zobudiť také ako keby ten mozog nedovolí zobudiť takú tmu to mám aj ja len raz za čas ale mám a ťažko sa prebúdzam. A nie je to dobré. Neurolog mi povedal že môže s toho byť aj veľký záchvat epi. Treba spomenúť ked pôjdeš s ňou na vyšetrenie.