Enuretický alarm

nika65685
18. mar 2023

Dobrý deň chcela by som sa opýtať či tu má niekto skúsenosti s enurerickym alarmom a kde ste ho po prípade zakúpili. Ďakujem

lillian18
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindaanna
30. okt 2024

Ahojte, malo uspech používať alarm? Dcéra má 9 rokov, ešte nemala suchú noc, žiadna liečba nepomáha. Problém má občas aj cez deň. Dnes som prvý krát počula o alarme, ale dcéra veľmi tvrdo spí. Ďakujem

viky7
31. okt 2024

@lindaanna nam nepomohol... ale pouzivali sme ho kratko ... dcera aj ked sa nanho zobudila a isla sa vycikat, do rana bola aj tak pocikana, ale u nej to preslo same zo dna na den same od seba ... a tiez tvrdo spala a nezobudila sa ani na mokro

lindaanna
31. okt 2024

@viky7 koľko mala rokov, keď to prešlo? Ďakujem

viky7
1. nov 2024

@lindaanna 3meaiace pred dovrsenim 7 rokov ... na nefrologii nam povdala, ze to je este hranicny vek, do kedy sa mozu tie veci vyvijat.. ze potom to uz bude musiet riesit asi liekmi ....

lindaanna
5. nov 2024

@viky7 no dcéra má u 9 riešili aj liekmi, ale jej nezabrala liečba, teraz dostala nové lieky, tak cez deň aspoň pomáhajú ďakujem že si mi odpísala 🙂 všetko dobré prajem

viky7
6. nov 2024

@lindaanna :( to je ťažka situacia, ked ani lieky nepomahaju.... tak skuste ten alarm, minimalne dieta nespi v mokrom, ked ho to zobudi... a mozno pri dlhsom pouzivani pomoze ... ny sme to pouzivali velmi kratko...