Enterococcus faecalis

kesa
30. jan 2018

Dobry den, vcera som brala synovi 3 mesiace moc, predtym ocisteny nad umyvadlom, andnes z vysledkov mi sestricka povedala ze treba odber este raz, bola tam tato bakteria. Vraj asi zly odber. Moze vsak byt nespravny aj ked som ho.predtyk umyla?

myshell1
30. jan 2018

@kesa dobrý deň.. Pracujem v laboratóriu a niekedy bývajú baktérie v moci aj u zjavne zdravého človeka.. Netreba sa báť.. odoberte malému moc ešte raz snažte sa aby bolo všetko čisté najlepšie tie jednorazové vrecka z lekárne aj skumavku

kesa
autor
30. jan 2018

@myshell1 dakujem velmi pekne. Mam strach neviem ani pomaly co znamena tato bakteria.

katkka08
30. jan 2018

Dobrý večer.Aké má ťažkosti

sunflower000
30. jan 2018

No idealne by bolo ak by sa vam mic podarilo odchytit priamo do sterilnej skumavky, rovno nacikat do nej aby sa nemusel moc prelievat, uzaver skumavky nechytat vnutra prstami a malemu poriadne mydlom umyt oblast genitalu

kesa
autor
31. jan 2018

@katkka08 mal zapal obliciek. Tazkosti uz nema. Moc som odovzdavala kym bral atb, ten bol ok, a teraz po dobrati. Tam mi povedali ze mam.zopakovat odber.

katkka08
31. jan 2018

@kesa ja len, že či nemá zapalenú močovú rúru alebo nejaký problém pri močeni

aneta8875
31. jan 2018

enterococcus faecalis je bakteria ktora je prirodzenou florou v oblasti konecnika ...urcite odber opakovat 😉 moc je kontaminovany ...

kesa
autor
1. feb 2018

@katkka08 myslim ze nie moci uplne v poriadku.

kesa
autor
1. feb 2018

@aneta8875 dakujem snas bude dalsi uz ok.