ENCEPHABOL. Poznáte tieto kvapky?

jankamt
20. jún 2011

neurologička predpísala môjmu 7 mesačnému synovi kvapky ENCEPHABOL. na internete som čítala, že sa predpisuje na podporu metabolizmu mozgu, bola som z toho šokovaná, poznáte niektorá tieto kvapky, aké máte skúsenosti s ich užívaním?

jabadaba
20. jún 2011

snad na podporu funkcie mozgu. Mozog nema metabolizmus. 😉 A nic Ti k tomu nepovedala? Ak navstevujete neurologicku tak je zrejme nejaky problem a tie kvapky maju asi pomoct. Vsak sa jej na to este dokladne popytaj, preco, na co, k comu vam maju pomoct, kde je problem atd.

romco3
4. nov 2013

chcel by som sa tiez spytat na ten encephabol. Nas maly sa narodil pred tyzdnom a uz davaju do neho encephabol. Vlastne stale nevieme co mu je. Na hlavicke ma kefalhematom a este nema uplne vyvinutu srdc.chlopnu. Okrem toho hovorili este nieco o mozgovej cinnosti a ze vysledky nejakych testov budu o mesiac. Maly vacsinou spi, slabsie papa. Nevedeli by ste nejako pomoct, poradit? Nemate podobnu skusenost?

denaha
29. júl 2014

My sme skor narodeny a velmi gle papame a uz sme zas v nemocnici...encephabol je na podporu cinnosti mozgu ze to to dieta postupne prebere viac k zivotu..sestricka mi povedala ze je to ako pre nas kava..