Ekzém u bábätka

beatrice1111
11. sep 2022

Ahojte, moja mala ma 6m, na ľavej nohe pod clenkom také červené, suchu kozu, akoby ekzém. Ma to od narodenia ale nesvrbi to, nemokva, nie je to nikde inde na tele len tam, doktorka nám poradila krém alergika ale vobec to nič nerobí a viac nám k tomu nevie povedať, skúšala som ešte calendula weleda to úplne ukľudní ale objaví sa to zas, more na dovolenke to vyliečilo a zas to mame. Neviete mi niečo na to poradiť?

nikpa
11. sep 2022

@beatrice1111 návštevu u kožnej

1julka1
11. sep 2022

@beatrice1111 skúste pravu cagu nam to veľmi pomohlo my máme od narodenia ekzém a caga nám veľmi pomaha

amelie2017
11. sep 2022

Moj maly mal/ma atopicku pokozku, robili sa mu brutalne vysypy po tele. Odkedy ho kupem vo welede sprchovom kreme a po kupeli tento krem, nemal ani jedno lozisko.

mamusa123456789
11. sep 2022

U nás na toto pomohlo bambucke maslo, kupujem ho stále natieram stále a nemáme problém, zanmy kupujú v lekárni vazelinu, ale nezdá sa mi ze pomáha až tak dobre... Proste potrebuješ niečo brutálne mastné a bez parfumov... Inak to bambucke maslo ma aj protizápalové účinky, som s nim neskutočne spokojná a aj mne pomáha keď mám zodraty nos pri nadche, keďže mam vždy takú ze bez problémov miniem aj 200 vreckoviek za deň, kým som ho nepoužíval tak som mávala až do krby zodraty nos

aliaray1
12. sep 2022

@beatrice1111 Nasej ked sa objavilo za uskom a nepomohli vyssie uvedene weleda a ani bambucke maslo od purity vision, po 2 dnoch som jej to 1 den potierala repikovym cajom a natierala bepanthenom a do vecera ani stopy. Ak je to ale dlhodobejsie, ved vies sama, porad sa s pedi.

54tinka54
12. sep 2022

@beatrice1111 skús bambucké maslo, je vhodné na suchú až atopickú pokožku. Syn mal problém so suchou pokožkou, mal aj seboreu po telíčku (také suché červené ložiská), na to nám zabrala zarábaná ichtamolová masť z lekárne (vie ju predpísať aj pediater) a potom na premastenie masť s kys mliečnou.
Ale teda to bambucké maslo mu pridávam do kúpeľa lebo sa nerád krémuje a pokožku má peknú vláčnu.

sjana7
12. sep 2022

Ak treba pracujem v Tiande s bio produktami ,pre bábätko na ekzém tiež mame ,aj ukážem skúsenosti v sukromnej skupine kľudne sa mi ozvite

andreab23
Odpoveď bola odstránená
Zobraz