Ahojte mate skuwenost s eeg babatka? Mala ma 6m a tiky,kyva hlavou smerom k pliecku,aj kazde 3 min,je pri tom.ako nepríčetna.ideme na eeg,ale.nebiem si predstaviť ako jej to spravia, vraj ma byt v spanlu a ona mi ani dpma.nespava cez den,fakt minimalne
@bagre takze myslis ze je ok ked ju budem napr mat na rukach..alebo kojit? Vtefy je relativne kludna...a kolko to trvalo? vysledky ste mali hned?a preco ste to museli absolvovat ak smiem vediet
@blavacka321 neviem aký majú systém, ale nám stačilo byť v kľude, a len minimálne sa hýbať. Zaspať na povel sa dá ťažko a duplom keď musia napatlať hlavu studeným gélom a nasadiť čiapku 😉 výsledky si doktorka pozrela hneď, samotné natáčanie záznamu bolo cca 15 min. Dcéra absolútne odmietala spávať cez deň, a syn mával tiky... eegčka boli negatívne.
@bagre dakujem,my mame kpmbinaciu,nechce spat plus tiky..casom to odznelo?
@bagre a ideme do bb,vy ste boli kde
@blavacka321 vymizlo to postupne a s dcérou sme sa museli naučiť fungovať aj keď nespala.. bola som rada že nič nenašli 🙂
Synovi robili eeg prvykrat, ked mal 4 mesiace. Dali mi ciapocku, ponapajali a ja som ho uspala kojenim, cely cas som ho mala na rukach.
@blavacka321 dobry den, prosim Vas ako Vam dopadlo to vysetrenie? Mame podobny problem asi budeme musiet absolvovat EEG, syn myka hlavickou k jednemu ramenu. Dakujem
@anomis13 dobry den,vysetrenie neukazalo nic,poslali nas na mr mozgu,to tiez negativne.mala.ma ale problem.s.ockom,ma ich v nerovnakej vyske,co sposobuje ten uklona kadeake pohyby.v 18m bola v ba operovana a este nas jedna dve operacie cakaju.ale hlavne ze je to len sval oka,lebo sa od epilepsie cez nador vsetko vylucovalo
@blavacka321 dakujem za odpoved, aj nas maly ma na tej strane problem s ockom(od narodenia zuzeny kanalik) plus mu na tej strane rastie prvy zub. Casovo ten zub a zaklon zacal cca rovnako, nestretli ste sa s nazorom ze by to mohlo byt bolestou? Nam tvrdila neurologicka ze ano a vraj je to uplne bezny detsky prejav ale mne sa to nejak nezda naozaj to nevyzera niekedy pekne.
@anomis13 u nas asi nie bolestou,ale fakt ocnou vadou,ktora v apríli pi roku uz bola dost viditelna.kanaliky sme mali aj my zuzene,ale to nema vplyv,to je dost bezne,nasej to 3x orrplachovali. Chodime aj na neuro,ale uz nas caka len posledna kontrola,vyradia nas,kedze u nas to je jed oznacny ocny problem. Ale dr z neuro vravela ze dakedy su rodicia prehnane ustrachani,ze deti robia vela afeltov,biju si hlavu o stenua kadeco
@blavacka321 dakujem, uz nam nanho pozrela jedna pani, detska fyzioterapeutka, je to sposobene svalovou nerovnovahou takze budeme cvicit.
@blavacka321 my sme boli s 2 deťmi- syn bol menší, dcéra zase trochu väčšia, ale deti pri tom iste nespali. Len museli ležať/sedieť s rodičom a nehýbať sa..