Ahojte, nejaké skúsenosti s easylax? Neviem nájsť vekovú hranicu. Syn má 7 mesiacov, velmi trpí na zápchy. Niekedy už nejde ani s rektalnou rúrkou. Pije dosť, zapchavacie potraviny nepapa, je kojený... Nejaké skúsenosti? Slivky, hrušky, jablká, nič nezaberá.
A stolicu má tvrdú? ... Easylax je prírodné preháňadlo, zmäkčuje stolicu ... dcére vždy pomohol.
Áno má ju takú tuhšiu ako mával.. On aj tlačí, tlačí.. A nevyjde z neho nič, alebo úplne malý kúsok 😢
Tak mu ho daj ... dcére vždy pomohol, on funguje ako klystír u dospelých, je to prírodné, žiadna zbytočná chémia.
Fungovali sme na nom rok aj pol na doporucenie gastroenteorklogicky . Zachranil nas kym sa crievka rozbehli
Ďakujem 😊 dala som, pomohlo.. Do 5 minút kakal.
Moje obe deti trpeli na zápchu,mladšia od 3 mesiacoch. Kedysi sme tiez fungovali na rurke,cipkoch ci easylaxe,no uz je to minulost nastastie. Je potrebna aj zmena tvojej stravy,rada poviem co pomohlo nam,ak mas zaujem kludne napíš,lebo ked uz teraz ma take problemy tak ten mikrobiom vobec nema v poriadku a problemy sa mozu nakopit.
@3nikus30 môžem poprosit o radu ako ste bojovali so zapchou? Naša dcéra má takmer 3 roky a od prvých príkrmov ma tvrdu stolicu
Dobri den potrebovala bi som radu mali ma iba dnes mesac a mal us asi dva tižde zapchu skusila som us všetko nic nepomohlo potom som mu dava easylax pomohlo ale ked som mu uz dava druhi raz mali ma stho krče brušku stale mi plače neviem čo mam robit
easylax nám nepomohol, ale predpísala lekárka Duphalac.... to dcére pekne pomohlo