Ahojte, môjmu 9 mesačnemu synovi zistili baktériu e-coli v stolici. Má hnačky a bolesti brucha. Každú noc sa budí a boli ho brucho. Myslela som si že sú to koliky alebo alergia na bkm. Ale gastro potvrdilo baktériu e-coli.
Zaujímali by ma vaše skúsenosti. Aké lieky brali vaše babätka a kedy sa z toho dostali.
Ako dlho to trvalo. Ďakujem
@andreanaseri111 problem je to Len vtedy, ak je to enteropatogenna alebo enterotoxicka e coli. Inac normalna flora
My sme mali nájdenú ecoli v moči pri vyšetrení na nefrologii (syn má hydronefrozu) test sa opakoval a čakáme na výsledky ..on sa nám prvý krát chvíľu pred tým pokakal tak verím že to bolo z toho.. to že má ecoli v stolici je prirodzene otázka je v akom množstve.. pokiaľ sa u nás výsledok potvrdí malý dostane antibiotiká.. tak som zvedavá
Ďakujem. Viem že e-coli je súčasťou črevnej mikroflóry. Ale on ma enteropatogennu. Mame probiotika mutaflor. Chcela som vedieť skúsenosti ako dlho sa z toho da dostať a co pomáha.
@andreanaseri111 dobrý deň chcela by som sa opýtať ako sa vám to podarilo sa zbaviť tej baktérie. Moja mala ma tiež zistenú e coli v stolici ale lekár nám povedal ze to sa nijako nelieči. Ďakujem
@andreanaseri111 ved e.coli je praveze prirodzenou sucastou mikroflory v crevach a konecniku