Ahojte neviete nahodou niekto ci sa moze dysplazia bedroveho klbu vratit ??pred mesiacom mojej 5 mesacnej dcerke dali dole pavlikove remence a ja mam podozrenie ci sa to malej znova nevratilo kedze som si dnes vsimla ze ma nesumerne zahyby koze na nozickach😔
@drapka007 my sme mali remene do roka,,,pol roka to mala v kuse ,nesmelo sa to dat dole,(nalez bol rovnaky bez zlepsenia a hrozilo sadrovanie),potom iba na hodinku denne,,a postupne to islo dolu,v 1 r sme boli naposledy u dr s tym,,(kontrola) az teraz v 6 r sme mali ist na dalsiu kontrolu,,,,neviem no pokial to uz dali dolu urcite to bolo v poriadku,,,ako vam dali kontrolu? Isto este budete chodit na sono,,,
Prosím vás, každá ste videli aj asymetriu zahybov v rozkroku dieťatka?
Nasa nemala Pavlikove ale Tubingen ortezu co je v podstate to iste a tiez ich mala len 3mesiace od narodenia kym sa to upravilo. Teraz ma 3roky ale mame zas problem, ze chodi stale len po spickach
Ako ste maminy polohovali ked bolo dieta zasadrovane? Mame tyzden na na chrbatiku sa je urobila ako keby otlacena cervena hrca
Zdravím je to tu pár rokov staré ale predsa skúsim. Ako ste obliekali babatko v sadre? Poprípade možno napíšete vašu skúsenosť ako babatko znášalo sadru. Na čo si dať pozor a tak. Dakujem 🙂
@26veronika26 veronika, skus mi napisat sukromnu spravu, ak to citas, mala som obe deticky s vyklbenymi nozkami
ak nejaka mamicka potrebuje kocarik pre dietatko s remienkami, napiste mi, darujem. je sice uz 30-rocny, no nam pri oboch detickach posluzil, kedze sa nezmestili do ziadneho hlbokeho kocarika
Urcite tu budu vacsie odbornicky na dysplaziu, ale laicky sa mi zda prilis skoro davat dole remence 4 mesacnemu dietatu. odvtedy nic nenosite na spravne postavenie klbikov? moja dcera nosila abdukcnu perinku do roka, sice po tom, co sa zacala v 6 mesiacoch pretacat, som jej ju bez odobrenia ortopeda davala len na spanie, ale predsa..