Dobrý deň,
chcela by som sa poradiť ohľadom problému s malým 2r synčekom.. už dva mesiace si poškriabkáva predlaktia.. nie veľmi silno a ani nie často.. párkrát za deň.. pred troma týžňami sme mali dokonca obdobie, že sa na cca 2 týždne neškriabal vôbec..
Miestečko, kde sa aktuálne škriabe, tak ja by som tak laicky povedala, že mu akoby vystupujú kožné póry alebo ako by som to popísala... mne to príde ako alergická reakcia, ale neviem ani za svet prísť na to, z čoho.. myslela som, že z plesní, lebo sa nám opakovane vracajú (máme vlhký byt), ale minulý týždeň sme všetko postriekali a problém neustal.
Nemáte niekto podobnú skúsenosť? Vopred vďaka za príspevky.
natieram 2x denne preistotu, lebo s mladším synom mám problémy že sa mu robí ekzém z vlhka (je presušený z nadmerného vystavenia vode-vlhku..potvrdené kožnou) ale u staršieho mi toto pripadá skôr akoby alergia i keď suchá koža ako podklad môže byť no :-/ ale natieram, už som aj 3x zmenila krém, či sa náhodou niečo neosvedčí, no bez výsledku
nemôže to byť len akože, že ich má suché trochu? skús mu to natierať každý deň. alebo sa nehráva v takej polohe, že je opretý o lakte?