Prosím vás dnes som si všimla že môj 2r syn má na bruškach prstov takéto niečo môže to byt exem má to aj na druhej rúčke na pravej na všetkých prstoch a na ľavej na troch
Presne toto sa nám stalo pred tromi týždňami. Už sme na tom celkom dobre hľadala som príčinu a s najväčšou pravdepodobnosť to je z postreku. K nám to muselo priviat na cestičku po ktorej chodíme z golf.ihriska.
@3petka isto ? Ja si myslím že sa niekde chytil horúceho alebo čo by to mohlo byt ? Umyvame rúčky stále a už si umýva sem tam aj našim dospeláckym tekutým mydlom ale ho to neboli ani neskrabe preto som si to ani nevšimla .. tak nwm či ísť k lekárke asi aspoň sa ukázať 🙂
@vikybotka a môžte poslať fotku ? Myslite že to bude ten exem čo mu dávate ? Ja mu dávam nivea SOS nič iné doma nemám lebo nikdy sme nemali taký problém ani ja som nikdy nič nemala
Ani manžel tak nwm 🤷♀️😕
@kvetinka1982 mna ako prvé napadlo že sa popálil na niečom ale toto je take skôr do modriny. Viem podľa syna lebo kde tu sa mu podarilo chytiť horúceho a ak nemal pluzgier tak len take začervenané ale toto je ine
@3petka no to modré je od modré fixky 🙈 to je skôr take červene popraskane
Zo začiatku imazolom ale teraz kalciovou masťou na striedačku s bephanten baby 🙂
A často umývať ruky a často natierať 🙂
@vikybotka Snažíme sa umývať vždy z vonku keď je doma tak nie ale z vonku vždy no uvidíme čo ráno ak tak budem volať doktorke 🙂 ďakujem kočky za rady 👌
@kvetinka1982 Tusim tu uz bol podobny prispevok... skus pzriet starsie diskusie.
@kvetinka1982 no a nemá to potom skôr nejakú formu plesne, keď to má popraskané. Záhadu vyrieši už iba asi Dr.
@kvetinka1982 neboli ste covid pozitivni doma?
@luciakovacova0603 nie nie
To nevyzerá na exem