Dvojročný syn má bolesti chodidiel

dadusa0502
21. jan 2014

Ahojte.mam velky problem mam skoro 2 rocneho syna asi pred 2 tyzdnami sa mi zacal stazovat na bolest chodidiel.ale teraz mu zacali cerveniet a opuchat.nemate niekto skusenosti.zajtra sa ideme objednat na kozne nam dokt. poradila len ale to nemal este cervene a opuchnite.prosim poradte.😞

luba28
22. jan 2014

@dadusa0502 pytala by som sa aj na reumatologiu,ci neide o detsku reumu,ked je tam opuch,...

billam
22. jan 2014

@dadusa0502 ak je to červené a opuchnute, môže ísť o zápal...určite choďte na vyšetrenie, nech mu zoberu krv a pozri si koľko má CRP /do hodnoty 5 je ok, ak je viac, je to zápal/...inde nemá opuchy, červené miesta-hlavne na cievach? Môže ísť aj o zápal ciev....nesvrbi ho to?

sisaha
22. jan 2014

@dadusa0502 dr ti mohla zatial spravit zakladne odbery... chod s nim do nemocnice, nie na kozne.

dadusa0502
autor
22. jan 2014

Dr. mu ba to ani nepozrela.hned ze treba sa objednat.a to sme az v piatok.on sa mi stazuje sem tam na bolest hovori ze auu.ma ich cele cervene a mierne opuchnute.asi musim zmenit dokt.ona mi povedala ze ked ich ma cervene tak to bude jedine plesen.a na odbery aj to na vlastnu ziadoat mame prist zaciatkom februara.lebo 6.2 ideme na kardiologiu so selestom.mam ist teda na pohotovost.a ked da dole ponozky tak sa mu bolest zmiwrnuje