Ahojte dnes som pralala ručne oblečenie deťom lebo sa nám pokazila práčka....maleho zatiaľ opatrovala moja mama malý sa hral s detskou motorovou pilkou a behal hore dole no mama ho držala za ručičku....maly sa rozbehol mame sa vysmikol a padol že na hrudník na asfaltku....zacal plakať nevedela som čo snim bol bledy ako stena ťahalo ho na spanie...nedovolila som mu zaspať umýva som mu tvár v studenej (nie moc) vode aby nich chráň neodpadol...potom za takú pol hoďku ho to spanie prešlo farba sa mu vrátila hral sa ale už som ho mala do večera na rukách....moze mat nieco poškodené??? Alebo mu prišlo zle od bolesti?môj muž keď si ublizi tak odpadne....moze to mať aj malý?čo mám robiť?malý už spinká dávam nan pozor dýcha si pekne normálne ma aj normálnu farbu budem dávať pozor do rána...hrozne som sa zlákal keď som ho videla aký je bledy nevedela som čo mám robiť až som sa triasla a na mamu som vonku nechcela hodiť nemôže zato jednoducho sa jej nejako vismijol
@sirka9 a myslíš že si nič neposkodil?alebo ja neviem ale keď sa potom hral bol normálny usmieval sa s tak..
@sirka9 a jasné budem celu noc hore strašne ma mrzí že si takto ublížil a boch chráň sa mohlo niečo stať za moju nezodpovednost malý bol dva dni chorý mal horucky vracal a 4 dní zapcha horucku konečne prešlo aj vracanie dnes sa aj konečne vykakal tak som bola rada ze už sa uzdravuje a dnes sa stalo toto
@vladkabalazova podľa mňa sa nemusíš báť. Ani byť celu noc hore. Ešte spadne veľa krát a my si to neuvedomujeme, ale deti vedia padať. A vôbec nie si nezodpovedna. Deti proste padajú. Nedá sa držať ich každú sekundu. A ver mi, že aj on si dá väčší pozor nabudúce. Osobne si nemyslím, že by si mohol niečo poškodiť, plakal skôr preto, že sa zľakol. A zbledol práve kvôli tomu zlaknutiu, pri nom totiž zhustne krv a teda neokyslicuje tak ako by mala. Bude v poriadku a ty sa normálne vyspi
@vladkabalazova mna len zaraza ze 2 rocneho vodite za “rucicku” a do vecera si ho mala na rukach. 🙈🙈🙈
@vladkabalazova Dvojročné deti behajú a padajú a učia sa rovnováhe aj pohybu. Nos si nezlomil, hlavu si nerozbil, kolená si možno udrel a dlane. Ešte takých pádov bude pár a naučí sa. To je škola života.
@sirka9 asi máš pravdu no hrozne som sa prelakla lebo bol strašne bledy usta normálne biele žiadnu farbu a chcel len spať som snim stále komunikovala len aby nezaspal a potom ho to nejako prešlo a farba sa mu vrátila
@aaao prečo ťa to zaráža? Malý beha väčšinou sám hore dole ale bol v horuckach dva dni stále vracal konečne mu je lepšie tak preto za ruku...on je ako strela ide ako tang už si 4 razy rozbil kolena a za jeden deň spadol 6 razy a zájazdom si to ešte viac priblížil až ma teraz jazvy tak ho racej držím za ruku aby stále nepadal a boch chráň sa mu do kolena voda dostala
@vladkabalazova A čo má udreté? Má niekde modrinu, odreninu? Zreničky rovnaké v poriadku? Ak často padá, treba skontrolovať nožičky u ortopéda.
@loliki Viem len za tie dva roky sa nestalo že keď si ublížil a on často padá že zbledol a skoro odpadol tak som sa prelakla ked spadol na hrudník a videla som ho ako vyzerá som sa od strachu roztriasla celá
Zrejme si vyrazil dych. Zaujalo ma, že padol rovno na hrudník. Nedal ani ruku pred seba? Proste "bum a nič?"
Obvykle totiž to je také prvé, čo pri páde robíš (aj dieťa, je to inštinkt) že vystries ruky, vidím na synovi, keď padá, že okamžite ruky pred seba.
@vladkabalazova Ja nielenze by som zavolala teraz lekar ale isla by som s nim aj na vysetrenie zajtra alebo nasledujuce dni. Neviem ako silno sa udrel, ale uplne stratit farbu a zaspat po pade nie je normalna reakcia. Ako vravia baby, on este bude velmi vela padat, to budes mat vkuse jeden stres za druhym ak ho po kazdom pade budes musiet takto kriesit.
@aaao a co je na tom?ved je to male dieta
@vladkabalazova ked je po chorobe vysileny tak mu dajte cas na zotavenie a nie behat v teple po vonku evidentne je este zoslabnuty ale ja by som tak ci tak isla k doktorke.Aj kvoli tomu, ze bol chory a kvoli tomu co sa stalo
@luccija keď bol chorý boli sme aj na pohotovosti aj k doktorke užíval antibiotiká
@luccija a dnes je úplne normálny ako vždy
Zrejme si vyrazil dych. Ja som po pádoch ako malá odpadavala práve kvôli tomu. A asi sa aj zľakol. Ale určite ho sleduj, keď sa budeš báť zavolaj doktorovi