Ahojte maminy, 2,5 ročný syn pred týždňom vracal (iba raz, z ničoho nič) a odvtedy máva redšiu blatistú a otrasne zapáchajúcu stolicu. Nemá často, kaká 2x denne, ale vždy je to takejto konzistencie. Dávam 3x denne Hylak a takisto som dala dietnejšiu stravu. Skoro nič mastné, zelenina, zemiaky, ryža, banány a pod. Zajtra asi ideme k doktorke, zdá sa mi divné, že už to trvá týždeň. Okrem tohto je čulý, veselý, hravý, a trochu má sople.
ja by som mozno este probiotika skusila, tie sa mi osvedcili pre starsom, ze sa to do par dni samo upravilo
@janapeterjana este sa to podoba na alergiu napr na mlieko
moze to byt este viroza,kedze vracal a stolica je redsia,zapacha...dietna strava,ziadne mliecne vyrobky,skusit cucoriedkovy cajik popijat a skus pozriet linex kapsuly,je to ovela lepsie ako hylak,len neviem od akeho veku sa to moze,taktiez je na toto vyborne ORS 200 od Hipp,maju rozne prichute,ja kupujem mrkva-ryza,davat po lyzickach,velmi dobre zabera.A urcite lekar,spravit vyter zo stolice ci nie je nejaky bacil.
@amelia89 môžem sa spýtať? Pri alergii na mlieko je stolica stale riedka? Syn posledné 3-4 dni má takisto ako autorkine dieťa redšiu stolicu a dosť zapácha. 2 dni dozadu v nej mal aj hlien (prechladnutý bol 2 týždne dozadu). Lenže tú stolicu nemá stále úplne rovnakú. Najprv je tvrdšia a až pri konci riedka. Plus by ma zaujímalo, či sa môže alergia na mlieko prejaviť aj neskôr, totiž syn bude mať 3 roky, doteraz problém nemal. (Ešte mi napadlo, či by to nemohlo byť kvôli zubom, práve sa mu prerezal mini kúsok poslednej stoličky). Ďakujem 😊
@janapeterjana ako ste dopadli , ak ste to konzultovali s doktorkou zaujímal by ma jej názor ,máme podobný problém. Odporučila niečo konkrétne? Ďakujem a verím sa vám už polepšilo 🙂
@zienka21 všetky výsledky mal v poriadku, na nič sa neprišlo. Po mesiaci sa stolica upravila, takže ktovie co to bolo...
@janapeterjana redsia stolica môže byť aj so soplikou, hylak je veľmi dobre.. Skúste aj kukuričné chrumky.. Ale určite by som už toto riešila s lekárom ak už to trvá tyzden ako píšete. Mne tiež syn vracal pred par dnami iba raz z ničoho nič, ale zas skôr on mal problém ze sa nemôže vykakat hylak nám pomohol