Dvojročnú dusí, keď leží

19. jan 2024

Maminy, dcérku odvčera trápi kasel, ale tak,že cez den minimálne zakašle. Príde to len keď ide spinkat na obed a vecer spat. Stále ju dusi,že nevie spat. Doteraz jej nic nebolo, ani nadcha-nic.Nema horucku, cely den dobra nálada. Ešte som sa s tymto nestretla. Keď ju niekedy dusilo, ale mala aj nadchu zabral jej Stoptussin kvapky. Neviete poradiť, či jej mozem dat aj teraz pri tomto kašli? Poprípade nemali ste niečo podobne,že zrazu z nicoho nic prišiel len kasel?

dzulli1980
19. jan 2024

Zatekajú jej hlieny, má zadnú nádchu, vtedy z nosa sopeľ netečie ... daj antihistaminiká, ak nezaberú (po cca 40 minútach by mali začať účinkovať), pridaj nejaký sirup na suchý kašeľ (ja dávam Paxeladine) ... mojej dcére veľmi pomáha konvičkovanie, no neviem, či by to Tvoja dala, ešte je maličká.

diannas
19. jan 2024

Ahoj mali sme toto iste, myslela som.ze choroba no nič nepomáhalo a trvalo to dlho a presle len ked si lahol a v noci .. išli sme na krčné a sú to nakoniec zvacsene nosne mandle..kasel z toho ze mu hlieny teču dole do hrdla .... dali nám na mesiac sprej do nosa a ak nezaberie budú ich musieť vybrať...
Skúste to krčné

autor
19. jan 2024

@dzulli1980 ďakujem krásne, to som nevedela, že niečo take je. Tak myslisze Stoptussin kvapky nie? Keď tak pojdeme zajtra kúpiť to paxeladine

autor
19. jan 2024

@diannas ďakujem moc, skusim sirup a keď nepomoze pojdeme radsej na krčné 😏 a tiež vam to prislo z nicoho nic?

dzulli1980
19. jan 2024

No čo sa týka Stoptussinu, opatrne, u nás funguje úplne opačne ... dcéra si išla po ňom pľúca vykašľať, ja takisto ...

autor
19. jan 2024

@dzulli1980 tak pojdem sa opytat do lekárne

deedol
19. jan 2024

este tussin mozete skusit, ten je tiez proti kaslu

marticka85po
20. jan 2024

Aj moja dvojrocna mala nedavno zadnu nadchu ,bolo to aj pocut ked si lahla ze dycha trochu inak,a tiez ju drazdili hlieny ktore jej zatekali do krku.u nas zabrali Fenistil kvapky na alergiu

diannas
20. jan 2024

Áno z ničoho nič, som myslela najskôr ze nádcha len potom už aj ten kašeľ začal a nič nepomáhalo tak sme po 3 týždňoch išli ku tej krčnej....
Ale inak nikdy pred tým nebýval chorý ... lebo vraj ta mandla sa zväčšuje z toho keď je dieťa často choré...
Lenže on nebol skoro vôbec od narodenia. A vidíš aj tak to ma.

autor
20. jan 2024

@deedol ďakujem

autor
20. jan 2024

@marticka85po fenistil som jej na noc dala a lepsie. Sirup na kasel si nedala vôbec? Stačil len fenistil?

autor
20. jan 2024

@diannas ani naša nebýva, tak uvidime, čo to nakoniec bude mat

marticka85po
20. jan 2024

Ja som nedavala sirup.len kvapky do nosa

simsalabim
20. jan 2024

Ak jej zatekaju hlieny a tie ju drazdia na kasel, moze este pomoct podlozit pod postielku knihy alebo nieco, aby spala na naklonenej rovine.

banalu
20. jan 2024

Ak je inak zdrava, nemoze to byt reflux?

autor
20. jan 2024

@banalu nie, reflux to nie je

autor
20. jan 2024

@simsalabim podložili sme, ale vždy sa zosune