Ahojte mamičky dcérka ma 2 roky a 2 mesiace a teraz čo je teplo tak začala posmrdkávať pod pazuškami ako viem že aj dieťa sa spotí ale že ju cítiť tak dosť za potom. Je to normálne či ?
Moj takmer 6r beha ako blazon 🙈 spoteny je ako mys a nesmrdi nikdy 😶Jedine co mu smrdi su vlasy pod siltovkou
Moj ma 6, beha tak, ze z neho tecie, ale nesmrdi absolutne..
Nase dvojrocne dievcatko nesmrdi potom, ale po cikani/kakani ano. Asi sa treba hladat pricinu. Nepije velmi malo?
Poradila by som sa s lekárkou
Ved toto mi je divné že také malé dieťa a tak smrdí? Myslíte že to môže byť niečo vážne?
Nemusí to byť nič vazne, ale určite to povedz doktorke.. mohlo by to byť niečo s hormónmi..
Mám deti 9, 7 a 4r a iba ten najstarší začína občas troška pachnut.. vždy sa veľa, veľa potil a pritom je chuducky (vraj priznak alergie podľa dr) ale zápach v podpazuší máva až teraz..
Mam dve dievčatá a nesmrdia ani jedna a to sú stále vonku a lietajú... Skus to spomenúť pediatricke
Dosť závisí čo mu dávate papať jedlo vie urobiť aj v tomto dosť veľa nehľadiac na vek dieťaťa
Tiez som chcela napisat...ze mozno je nieco po com smrdi,ked sa spoti...inak tak male deti by nemali smrdiet potom...
a ako posmrdkava 🙂?? to nebude pot.. nemoze mat cukrovku? ved deti smrdia potom az v puberte...
Moj ma skoro 4 lieta ako sarkan aj ked je total ako mys spoteny necitim iba vlasky mu smrdia nie potom ale tak nepekne