Dobrý večer mamičky,
stalo sa mi, že som nechala na stole pohár v rozpusteným magnéziom. Moja malá šikovná dcérka vyliezla stoličku a odpila si z toho. Môže jej to nejako uškodiť. Nemá ešte ani dva roky a na tube sa píše, že deti do 3 troch rokov to nemôžu. Môže jej to nejako uškodiť?
Jezismaria, toto je uz fakt otazka pritiahnuta za vlasy
Rozmyslam nad tym, ale to si asi fakt robis srandu, ze?
@rozmarin17 skor to ne myslene tak, ze to deti do troch rokov nemaju uzivst pravidelne... odpitie z magnezia jej ozaj nijak neublizi. Akoze ani si nedokazem predstavit, co mas na mysli, ze by jej mohlo trosku magnezia urobit... ako ze by z neho bola prilis kludna??? 😮
@belllinka dufam aj ja...
Nic jej nebude max ju prezenie ...ojrem toho pri rozpustnych magneziach velakrat ostane to ucinne naspodu pohara hlavne pri tych lacnejsich a, rozpustenych v, studenej.vode..takze ak to tam stalo napila sa, len ochutenej vody
@rozmarin17 ak si v Tom na tajnaka nemala deco vodky tak sa.jej nič nestane 🙂 keby si vedela.kolko potravín jej dávaš čo niesu vhodné na ten vek a neriešis 🙂 nič v zlom
Na tube je preto ze do troch rokov nesmie lebo pravdepodobne neboli robene testy na detich do troch rokovrokov...
Pýtam sa preto, lebo, zvykne mať problémy s bruškom a aj kožné problémy. Viem že na Vás môžem pôsobiť ako trošku na hlavu ale každá mama sa určite bojí o dieťa niekedy niečo viac prežíva niektoré veci keď sa toho nakopí.
@rozmarin17 no z tohto jej fskt nic nebude. Mozes kludne spat
Ďakujem za odpovede. Budem pokojnejšie spať.
To je asi taká otázka, ako keď sa niektorá opýta, či môže otehotnieť, pretože prehltla pri orále sperma........
Myslim si ze nie to by musrla vypit aspon liter...