Ahojte...doktorka nam najorv predpisala imazol, ktory nezabral...potom dala imacort...ten zabral tak na dva dni a stale sa jej to vracia..svrbi ju to...do utorka je daleko...co jej mozem kupit prosim vas este :( doktorka mi neodpisuje...problemom su hlavne plienky... nocnik hystericky odmieta...vytvorila si az blok...ze uz vobec sa ani na zem nepocika ale sama donesie plienku :( na noc tiez musi mat...aj ked sa niekam presuvame....uz sme kboli tomu neboli nikde skoro mesiac, leno vzdy pod oblecenim sa jej to spari a zacne svrbiet..a tak dookola...uz fakt som nestastna...probiotika...ziadne sladke...to vsetko dodrzujeme
Natierali ste ten imacort aspon 2 tyzdne? A najdolezitejsie je umyvat pri kazdej vymene plienky a znovu natriet.
@kavasmliekom denne ju umyvam po kazdom jednom cikani...natieram...vetrame vela...plienky zmenene...
Canesten krém jej daj .
@viestta uz treti tyzden natierame....aj sa bojim ci sa to este moze lebo to uz su tam aj kortikoidy :(
@viestta presne presne takto to robime
Volnopredajny je este fungicidin, ale porad sa v lekarni co ho moze aj dieta
@viestta velmi pekne dakujem
Neviem, či je niečo také aj pre deti ale dospelým sa dáva aj tbl vnútorne ak je mykóza silná a dlhotrvajúca. Ja som sa v tom kedysi točila a zabrala až liečba vnútorne. Stravu si upravila, že?
To, čo mi zabralo bol Mycomax a práve čítam v letáku, že ho môžu aj detičky od 28 dní života. Myslím si, že toto bude cesta, keďže už to trvá dlho. Co sa týka plienky, tak teraz by fakt "bodlo" viac vetrať. Nejaká motivácia by nezabrala? Dáme dole plienočku a môžeš si pozrieť rozprávku, dám ti nove nálepky... A samozrejme dlhodobo kvalitné probiotiká.
Plienky používať len Pampers premium biele najlepšie na trhu bez akejkolvek vône, a čo sa týka umývania vždy len utierka vytahovacia a voda, žiadna vlhcena!!!
Preco myslis, ze ma mykozu? Dievcatka mavaju mykozu sporadicky, vacsinou po atb liecbe. Aky presne ma problem? Kde ma cervene? Vnutri? Skus dat Neo-Phytiol, mojim dievcatam to velmi pomaha, uz behom par hodin je vidiet efekt
Veruze ja som mala problémy s mykozami od útleho detstva, opakovali sa, nakoniec sa stali chronickými až tak, že má "vyliečil" až pôrod. Dôležité je upraviť radikalne stravu, žiaden cukor, dokonca aj ovocie obmedziť
A pridať probiotika dlhodobo
Mykozu? 2 ročná? Ja by som sa ešte poradila s inou dr.
Pred 20timi rokmi som mala takýto problém s dcérou. Lekárka mi odporučila látkové plienky, a aj pomohlo. Bolo to pracnejšie, ale dcéra bola alergická na všetky druhy pampersiek.
@koniarova Moja malá mala, dokonca 2 krát... prvý krát keď sme sa vrátili z aquaparku a druhý krát keď užívala antibiotiká.
Nasa nechcela nocnik, kupili sme redukciu na wc a zabralo.
Dcéra mala cca 3r.a neustály výtok tak som jej dala canesten krém v malom množstve asi cca týždeň a zaberalo jej vždy,keď sa to náhodou objavilo...
problem moze byt aj toaletny papier.. alebo vlhcene utierky
@svetlonos prosim vas pekne...mozete mi poslat nejake overene znacky latkovych plienok ? Ja somto najprv pochopila, ze to su tie bavlnene, co nas este nase mamky tak balili niekedy :D
@macekovam nwpouzivame utierky absolutne vobec
@slaviivals juj..kremy slna zaciatku sme vyskusali vsetky..aj ten pythiol...nic nezaberalo...absolutne...
A je to ako zaparenina, alebo vulvitida?
Jezisi niee 🙂 Pokutrem a pozriem ti 🙂 A skus napísať novú tému- látkové plienky ake sú naj. Isto ti tu viac žien poradí. Ja pozriem tu moju. Zial nemala som trpezlivosť na kolotoč s nimi hlavne sa mi po babatkach tie okakane nechcelo extra prať. Ale dvojročná je už ok.
Tak možno zle plienky, vymeňte značku.
A natierať imazolom pravidelne. Hneď keď dá dole plienku, umyť vlažnou vodou.