Dvojročná dcérka sa stále vyhadzuje

matilda72
6. mar 2021

Dobry den. Mala sa neustale vyhadzuje. Boli sme aj na alergologii a vsetko je poriadku. Je pravda, ze mala je dost buclata a bude mat 2roky. Skusame tekuty puder ale nic nezabera.....mate stym niekto skusenosti, dakujem....uz sa to rozsirilo aj na brusko a zadok.

majky_15
6. mar 2021

Akože ja mam 15 nemam dieťa ale moj bratranec ročny to mal tiež a samizda mu to potierala teta sudocremom a už to nema ale niesom si isty

caroline37
6. mar 2021

@matilda72 My sme skúšali locoid lipocrem na rôzne vonkajšie pupence atd. Je síce na predpis ale môže ho predpísať aj detský lekár v pohode.🙂

bambrlka
9. mar 2021

Moja dcerka ked bola mala tak mala presne toto iste, ziadne kremiky nam nepomahali okrem bepanten masticky, ta jedina nam zabrala ale len to trosku ustupilo ale nezmizlo. Vsimla som si, ze bola vyhadzana len na stehnach, chrbatiku a na brusku (v okoli plienky) tak som skusila vymenit plienky od inej znacky, prestalo to a uplne to zmizlo...

matilda72
autor
11. mar 2021

@bambrlka zeby s plienok bola vyhadzana aj na stehnach?? Zacala som natierat framykoinom a zacali miznut sice istali po nichflaky ale uz nie su take cervene ale zase ma suche zapastia a stehna a dokonca aj brusko a bradu.....nechapem to a na zapasti to ma aj cervene a take vystupene, pride mi to ako ekzem ale zeby na obidvoch rukach a na rovnakych miestach.

bambrlka
11. mar 2021

@matilda72 no s tymi rukami a bradou si ma dostala 😯 to moze byt aj nejaky ekzem ako pises, moja bola vyhadzana na stehnach, brusku a na chrbte, ale ked tvojej sa to posunulo hore, urcite to nebude z plienok... a neodsledovala si si z coho by to mohla mat? Ze by prisla do kontaktu z alergenom, mozno navliecka alebo bodicko, ze by latka urciteho typu mohla byt spustacom nejakeho alergenu. Kontakt koza z alergenom. Mas foto?