Dvojročná dcérka má viac ako mesiac zvýšenú teplotu. Poradíte?

kvitok14
23. okt 2015

boli sme už aj na višetreniach krvy a moču a všetko v poriadku ... nechápem tomu .. idú jej aj poslené stoličky neviem či to môže bit aj stoho .. malinká mi má 2 rôčky

katrinka8
23. okt 2015

Ahoj, asi by si si to mala zmeniť na diskusiu, aby si mohla odpovedať. Popros admina 😉 No, neviem, je to dosť zvláštne. Nemám síce, chvalabohu, takú skúsenosť, ale ako často jej meriaš teplotu? Či len námatkovo? A koľko ju máva? Kedy? Večer, ráno? A kedy ste boli na tých vyšetreniach krvi a moču? Možno by bolo dobré to zopakovať...
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/dlhodobo-zvysena-teplota-u-deti-mate-s-nou-skusenost/ Tuto som našla podobnú diskusiu, skús popátrať, prečítať...

bets
24. okt 2015

Ja som náhodou pri dcere zistila, ze ma stále okolo 37,1 - 37,2, bola niekoľkomesačné babo, chodili sme na rôzne vyšetrenia a všetko ok. Tak som to uzavrela, ze to je jej prirodzená teplota a stále uz roky ma vyššiu ako ostatní členovia rodiny.
Záleží co je u vás zvysena, nepíšeš koľko ma teplotu.

ematko29
25. okt 2015

Aj moja najstarsia tak mala ked mala 2roky absolvovali sme alergologiu hematologiu ale vsetko bolo ok a po case to same odznelo.