Zienky zdravím prosím vas moja dvojrocna si pred chvíľou vytlačila trochu detskej zubnej pasty do ust priamo z tuby a zjedla.. Nemoze sa jej z toho daco stat?
@pribinak nie😄 je te gel s aloe vera pre deti 😁
Urcite sa jej nic nestane,ked som bola mala zjedla som u babky polku jablckovej zubnej pasty😂😂nic mi nebolo len doteraz neznasam vsetko s jabkovou príchuťou
Co by si cakaa ze sa stane? Moj bezne pastu este nevypluva😁
Dobrý deň chcem sa opýtať informovať sa ma tu niektorá skúsenosti geneticky i testami... Ci je plod poriadku alebo nie ďakujem a kde najbližšie sa dajú robiť
Ojooj co som sa ja ako decko najedla tej fajnej vonavej detskej pasty. Nic jej nebude,neboj
🤣🤣🤣
@barboragaborova23 zaloz si vlastnú tému, tam ti skôr odpovedia na tvoju otázku
To jej môžeš kľudne natierať na chlieb ak jej to chutí...☺
@barboragaborova23 co ma tvoja otazka so zubnou pastou? A ano, mam skusenost s gentickym testom v prenatalnom stadiu
zubna pasta sa predsa robi tak, aby bola jedla. vies kolko zubnej pasty prehltnes pri cisteni ty a ani si to neuvedomis? no tipujem ze to bude minimalne jedna cela tuba za rok
Ak zjedla bezfluoridovu pastu tak nie je problém, ak fluoridovu a málo, tak tiež nie je problém. Fluorid je toxický, pri velkom množstve spôsobuje vážne problémy. V žiadnom prípade nenatierať na chlieb. 😉
Mne syn odjedol trochu z dospelackej pasty, keď bol maly volala som poison centre - brali to úplne vážne, zubné pasty treba dávať z dosahu deti
Maximalne sa ti z toho poserie🙂
@rachel36a prepáčte pomilila som si skupinu
Pomilila som si skupinu prepáčte 🙁🙁
Ak tá pasta neobsahovala kyanid tak potom dont worry