Ahojte celkom by ma zaujimal vas nazor na to ze moja dcera ma 2 roky mi papa vlasy...svoje nie.moje najde na zemi ci gauci alebo si sadne za mna trosku sa hra s vlasmi a uz len pocujem ako mľaska.neviete mi povedat preco to robi a ako to zriesit aby nerobila 😀dakujem.
dopytovat odbornika nie MK
Moja dnes zjedla šušeň - skoro ma porazilo.
Keď som jej vysvetlila že sa tam mucha v noci vykakala ako kaka aj do ucha a preto ich umyvame denne, sľúbila že to už neurobí a už si aj pripravila servítku keď ju bude rypák svrbieť🙂
@adusa1987 Aj moj 13mesacny uz niekolko mesiacov je moje vlasy a este niekedy povie ze "mnam, mnam" 🙂 Neviem, co ine robit,, nez cakat, ze raz prestane.
@malinoismum ty hovoris svojim detom, ze sa im mucha vykakala do nosa a usi????
@taga áno. Mám len jedno 🙂
Ona neje vlasy len zo zeme jasne pisem ze aj sadne za mna a bude mi jest vlasy..sak samozrejme jej ich nenecham vyjedat ale aj ked napominam v kuse vzdy bud zo zeme vezme alebo za mna sadne...
@adusa1987 zakázať zakázať zakázať a hotovo aj keď nebude chápať raz a postupne pochopí - veď jej to nedovoľ a nebude to robiť. Hotovo
Ja som zrala slepacince a tu som
@adusa1987 Dlhodobé pojedanie vlasov moze mat vazne následky. Vlasy sa nemusia dostať z tela von a okolo žalúdka sa môže postupne začať tvoriť chuchvalec vlasov, čo môže neskor spôsobiť komplikacie......nestras ju ani ju nehres, povedz pravdu, že je to FUj(tvar sa pritom znechutene, nech ti veri) a že ju z toho môže bolieť bruško. Nevravím že to zaberie hneď, ale casom sa naučí. A vzdy keď nájdete vlas, tak ho hodte spolu do koša a pochváľ ju, nech ma motivaciu.
Nechcem strašiť, ale je to diagnoza, bol o tom aj dokument. Sekla by som to, nech si nespôsobí zdravotné problemy https://m.topky.sk/cl/13/1427985/Umierajucu-tin...
Baby to nieje sranda,naozaj ide o vaznu psychicku diagnozu ktora moze viest k plesatosti az smrti...su dva stupne (nazvy presne neviem teraz) 1.clovek si vytrhava vlasy a druhy pojeda vlasy (vlastne,cudzie) u malych deti to moze prirodzene vymiznut,,no neskor v puberte ci dospelosti sa to moze vratit..tiez som nahodou natrafila raz na clanok o tej teenagerke ktora kvoli tomu zomrela a vystrasila sa,lebo moja dcera (2,5rocna) si uz od narodenia kruti vlasky az doslova šklbe...nevieme jej vtom zabranit,aj ked sa to zmiernilo potom co uz nema dudlik a mliecko pije sice z flasky ale drzi si ju sama..vlas v ustach neznasa tak dufam,ze sa to nezmeni,,tiez som to brala ako blby zlozvyk (ja si odmalicka obhryzam nehty) vela ludi ma zlozvyky...vlasky si kruti stale...
Autorka pozor na tie vlasy v ustach,je to nebezpecne.
Podla mna je vsetko, co najde na zemi, len vlasy si vsimas. Napominat, napominat, ucit, ze je to zle.