Dobrý večer ,dcéra 2r ma hnisavú angínu ..včera dostala cedrox 250 užila 2davky ale vychádzala sa čiže oddnes berieme klacid ,dýcha len ústami koli zväčšeným mandliam je to 3.deň čo tak dýcha nepomáha ani nasivin,myslite te ak zaberu atb uvoľní sa jej dýchanie koli tým mandliam ja už nevladzem na nu takto pozerat 🥲 a teploty už 3.deň 40tky 😢viem že atb zaberu až neskôr len sa o nu bojím 😢🥺sople jej odsat idú ale noštek jej to neuvoľní 🥺
@eternity24 nie žiaľ nič ..ten klacid atb no čítam že je aj na hrdlo len kým zaberie :/ brali jej vytery zajtra mám volat o výsledky ..:/
Moji mali teraz anginu.davala som na noc fenistil krasne im odpuchli sliznice.spali pri otvorenom okne...a striekala som anginal sprej na hrdlo na bolest..plus sirup ja som davala tussirex junior a sinupret
@henka123123 fenistil davam +bronchipret ..ďakujem idem pozrieť ten anginal len neviem ci to moja bude môcť
Skús napísať do skupiny Zdravotníci na MK
Moze moj ma tiez 2.5 roka
@henka123123 super ďakujem pekne ..a chcem sa spýtať to dýchanie ústami tiež mal ja už nemôžem sa na to pozerat ako sa trápi :(
Ano mal prve dni choroby.kym boli teploty..potom mu to ulavilo hlavme po fenistile a tomto spreji..tento sprej aj 5x denne mozte dat je prirofmy a naozaj ulavuje.mam to aj na sebe vyskusane
@henka123123 ďakujem zajtra to hneď kúpim ,my sme už síce prekonali aj anginu aj fakt už rôzne ochorenia ale táto hnisava angína no tak toto nám to dalo zabrať ..
Verim tomu my sme sa s tym pasovali 3 tyzdne..pre mna je zas nocna mora ani nechcrm zakriknut ale crevme chripky
Moji raz mali hnisavu anginu a veru tiez prvy mal 3 dni 40C. Tiez som sa bala a volala dr. Ale fakt 2-3 dni trva, kym zacnu zaberat Atb. Striedat sirupy podla davkovania panadol a nurofen kazde 4h, sprchovat a vela tekutin pit.
nas sa takto trapil 2 tyzdne. neskutocne chrapal co nemohol ani dychat poriadne v noci.
A nedostala dcérka aj niečo, aby jej hrdlo odpuchlo? Ja mám tiež angínu, bola som dnes u dr a teda mi vyšlo vysoké crp, tak som dostala atb ale aj lieky na odpuch hrdla.