Ahojte dievcata, mam taky mensi problem...moj 2 mesacny syncek dost slinta, nestretli ste sa niektora tiez s tym? uz asi tyzden a pol ho nedojcim, ale pije Nutrilon HA1. uz vyse mesiaca mama asi problem s kolikami, alebo skor pravdepodobne su to koliky lebo nam place bez dovodu...boli sme uz na vselijakych vysetreniach a vsetko je vraj OK.
@kazunomiya neviem, myslela som ci to nema nieco docinenia s travenim a teda aj s tymi kolikami...
@miasun to neviem, lebo nas koliky nastastie nikdy nemal. Drzim palce nech pridete na to, preco place, co potrebuje a dokazete to vyriesit 🙂
nema nahodou reflux? pri tom sa zvyknu podrazdit slinne zlazy a deti slintaju
@miasun ono sa to vysetruje ultrazvukom, nam zabralo polohovanie pri spanku a Gastrotus - skus si ho pozriet na nete, on prave zneutralizuje to kysle, co drazdi traviaci trakt, je vhodny aj pre malinke babatka. nasa mala ma 4,5 mesiaca a teraz to uz zacina byt dobre. Babatka nemaju dostatocne vyvinuty traviaci trakt, chce to cas, ale pomoct im treba ak sa da 🙂
a zabera Vam ten Gastrotus? a ak sa mozem opytat ako polohujete pri spanku?
v druhom mesiaci sa vyvijaju slinne zlazy alebo ako to presne nazvat a preto je normalne ze slinta, ....takisto to moze byt aj znak tlacenia zubkov,....nasa tiez tak slintala od druheho mesiaca az stopy nechavala potom neskor ....ale prvy zub vysiel az v osmom mesiaci....
s kolikami to nema nic spolocne...je to normalny vyvin u malych deti...
slintá nejak veľmi? lebo môj v tom istom veku tiež slintá a a čo som čítala tuto od iných, tak deti v tom veku často slintajú, možno aj všetky. 🙂 čo ťa viedlo k obavám, že to nie je normálne?