Dvojmesačný chlapček sliní

fronculka
10. máj 2014

Ahojte co moze byt pricinou toho ze dvoj mesacny chlapec pusta slinky? Boli ho pusinka? Moze to nieco sposobovat alebo vobec nemusim mat vobec obavy?
dakujem

darty13
10. máj 2014

myslim ze neusis mat obavy, take male babatko nevie este polikat slinky. Aj nas Filipko mal prve 4 mesiace stale podbradnik lebo mu to tieklo ako psikovi 🙂

bianca
10. máj 2014

@fronculka neviem co je okrem dychania,papania a kakania na babatku prirodzenejsie ako slinenie.Bud kludna

zara0201
10. máj 2014

@fronculka V tomto obdobi nam pri slineni nestacil ani podbradnik. Uvazovala som mu okolo krku hrubu bavlnenu plienku.
Mam uplne normalne, zdrave dieta.

astonka
10. máj 2014

@fronculka no moj prvy syn taktko od dvoch mesiacvo slinil -podbradniky som nestačila meni a v 4 mesiacoch sme mali prvy zubok...tak aj toto može byt...

danielahamar
10. máj 2014

hej je to závažná vec 😔 za chvíľku mu pôjdu zuby 😀 baby nebláznite, však už keď ste toľko na nete, tak googlite a nečítajte len koníka, teda ak sa nikdy nikto s tým nestretol vo vašom okolí, čo pochybujem 😅

siska53
10. máj 2014

@fronculka uolne normalna vec. Nasa slinila dost vela od narodenia,aj moja sestra tak a prvy zub mali jedna v roku,druha v 13.m.

kazunomiya
10. máj 2014

moj slini ked potrebuje papat 🙂

dobromila1111
10. máj 2014

je to normalne.V 2 mesiacoch sa babatkam spustaju slinne zlazy.Moze to byt az tak,ze budete menit niekolko podbradnikov ci slintakov za den.Aj my sme to mali,mame skoro 8 mesiacov a ziadny zub:D

jabadaba
10. máj 2014

@fronculka normalna vec, treba sa vyzbrojt slintakmi pod bradicku a vybavene. Nech neprezliekas kazdu chvilku. 😉

fronculka
autor
11. máj 2014

No ja som si tak aj myslela len svokor ma vystrasil 🙂

kadri
11. máj 2014

svokor uz slinta z ineho, tak preto ma bujne predstavy 😀