Dvojmesačné bábo sa stále pučí. Čo robiť?

sofiadurovic
26. júl 2015

Ahojte mamicky mozno je tu uz takato tema ale nemam cas ju hladat ide o to ze mala sa stale puci jeduje ako keby chcela kakat hlavne poobede ked ju dam spinkat a v noci je to hrozne neplace len nevie spinkat a jeduje sa potom je velmi unavena a z toho mrncava nejem chlieb ani strukoviny nic kysnute nepijem co vam pomohlo az ste mali takyto problem prosim o radu a este mala je plne kojena a odgrgnut ju davam

siska53
26. júl 2015

Niekomu pomoze aj to,ked vynecha mliecne vyrobky,najma mlieko... A niekomu len cas..
Nejedz prilis korenene jedla,papriku..
No fakt daked to je len o case... Ja som bola dojcena len 2m.a koliky som mala.dost dlho hoci, somnuz bola na UM....
Dakedy je to o vyzretosti traviacej sustavy a daktore babatka su prosto citlivejsie bez ohladu na to,ci su dojcene alebo nie..

A nema skryty reflux?? Este to mi napadlo.. Ze by spala vo vyvysenej polohe..

ivec16
26. júl 2015

a nechce naozaj kakat? moj tlacil aj 2 hodiny, nakoniec ked som videla ze sa zacal pucit a to aj v noci, zobrala som ho odbalila, chytila do klbka nad umyvadlo a on sa hned vykakal a bol pokoj. takto fungujeme od 6 tyzdnov, ked zacal papat prikrmy, tak som ho drzala nad nocnikom, ked sa uz sam posadil, tak som ho uz davala sediet na nocnik, teraz ma 8 mesiacov a kakame do nocnika, obcas sa nam stala, stane nehoda... ale vacsinou sa vzdy vykaka mimo plienku. skus si pozriet bezplienkova komunikacna metoda, existuje teoria, ze deti nechcu kakat do plienky a byt spinave, tak mozno pomoze ked odbalis... a trosku stlacis nozicky k brusku. inak ja som pila kazdy den 2 feniklove caje a problem sme nemali 🙂 maly kym bol cisto dojceny kakal 5-6 krat za den a 2-3 krat za noc, a 95% som vzdy odchytila mimo plienku a rytku umyla cistou vodou. aj v noci ma vzdy zobudil ze ide kakat...

kvecia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tamaram283
30. sep 2015
Používateľ tamaram283 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tamaram283.

A ako často kaká? Lebo ked sa len tvári a stále nič - tlačí a pučí naprázdno možno by mohla mať aj kŕče? Moja malá zvykla mať kŕče - tiež bola kojená aj na UM prikromovaná a nadúvalo ju a z toho bola nepokojná. Potom nám odporučili kvapky Coliprev na strávenie laktózy a prestalo to. Možno že to má aj z toho.