Ahojte babi doma mam 2mesiacne babetko plne som kojila a pootom na vecar davala nutrilon 1 no muselaa som prestat lebo v stolici mal vlasovu krv doktorka mi predpisala nutrilon AR 1 no a krvava stolica prestala ale asi skoro tizden sa vikaka asi len raz za den a to len tak trochu brusko ma v poriatku je spokojni vetri ma stale stolica nieje uplne tvrda je taka striedna nie rietka ani tvrda
Som prave aj v karantene lebo som pozitivna na covid a doktorke som stale volala no nedviha ani sestricka doktorka ma asi dovolenku lebo si ju bere kasdy mesiac ...mozete mi nieako poradit alebo je nieco nato abi mal normalnu stolicu dasa nieco kupit? Alebo je to normalne?? Poradte mi
@evi098
Ahoj aj my sme si tým prešli sice krv nemala ale kojila som do 2 mesiacov malička sa veľká narodila a ona chcela hneď 80ml a ešte som ani nemala mlieko v prsiach. Mali sme sunar aj bebu na dokrm ale obe ju zapekali teraz máme hipp comfort a keď papa um musíš dávať aj iné tekutiny um je hustejšie ako materské. My dávame čajík feniklovy voda sa jej nepáči. Stále mám 2 fľašky keď ide papat trosku cucne mliečka trosku čaju ale mlieko jej zarábam aj do vývaru z vločiek aj do kamilkoveho čaju sypaného na odporúčanie lekárky. A keď sa nemohla vykakat aj 3 dni tak sme dali cipku do dupky zo začiatku sme s teplomerom ale lepšia je čipka nie ne návyková a sa sama pekne vykakala teraz kaka tak ze jej dvihnem nôžky tlačím ku brušku a tlačí. Mala ma 4 mesiace a do nenavna sme dávali čipky. Používam ešte sab simplex a baby calm a probiotika biopron. 😊
@evi098 Neviem ci som to pochopila spravne ale ak kaka 1x za den a ma stolicu takej konzistencie ako pasta normalnej hovinekovej farby, tak je vsetko v uplnom poriadku.
Ak sa ti zda ze kaka menej, mozno je to preto, lebo ma rastovu fazu a vela toho co zje vyuzije na rast. Nas syn bol kojeny a prikrmovany asi pol na pol prvych 6 mesiacov a jeden cas tiez kakal len raz za den (vzdy rano). Ja som cajiky nekdy nedavala a vodu som zacala az ked zacal jest prikrmy.
Malé dieťa nema tvrdú stolicu....
@pusinka12221 aj ja som kojila ale bola som kovid poziziv a bala som sa tak som zacala s um ale mlieko som nestratila este ho mam dost no ked som chcella zas kojit tak strasne plakal asi preto lebo si zviknul z flase pit skusala som aj ten feniklovy cajik no vobec ho nechce a neviem ci mu mozem skusit dat prevarenu vodu stolica vizeraa v poriadku to asi z toho ze pije um no vella ludi mi povedalo ze stolica sa meni ked babo pije um aj chlapcek vazil 3650 a visku mal 53 teraz vazi 5kil a nieco a vipije 120ml ked odpije tak trochu zaplace a pak som skusila urobim um na 150ml a to uz ani nevladnul zo sobu