Ahojte mamičky,
Mám syna, ktorý má 2m a odmieta mi na bruško dvíhať hlavičku.
Pred týždňom ju horko ťažko ešte z podložky zodvihol, aktuálne už piaty deň nie.
Otáčam mu hlavičku a keď si ju vracia späť tak ju len šuchne po položke. Skúšam ho motivovať hračkami.
Ake ste motivovali svoje deti? Co ste cvičili?....
@lubi40
tak male dieta polozis na fitloptu? do vertikalnej polohy? no tak to si nemyslim, ze je najlepsi napad...
@lindusss2016 tak mam to od pediatricky a fyzioterapeutky... samozrejme polozit do horizontalnej polohy (cize lahnut na brusko a samozrejme drzat); Maly mal skratene krcne svaly na jednej strane, tak ze mi neotacal hlavicku. Riesili sme to fyzioterapiou a poradila nam "cvicit" takto na fitlopte - samozrejme iba kratucko, ale na spevnenie krcnych svalov je to vinikajuce (nam to pomohlo)
@lubi40
Aha, tak z toho predchadzajuceho prispevku mi to nebolo jasne, ze do horizontalnej.
@lindusss2016 hej teraz ked som si to precitala, tak to naozaj nebolo jasne, ale ani ma nenapadlo, ze by niekto skusal davat dieta do horizontalnej 🙂
@lubi40
Uf no ver tomu, ze sa taki najdu 🙂
Ty si chodila k fyzio, tak mas nejake info odtial, ale mnohym mamickam ani len nenapadne, ze by to mohlo byt zle. Ved kolko trojmesacnych uz "krasne sedi" opretych o gauc...
nič nerob na silu, nijako mu s hlavickou nenarabaj, ešte počkaj, ved budete mat poradnu u pediatričky. ona to skontroluje