Dobry den,prosim nestretol sa niekto s tym,ze dietatko ma dlhodobo cez dva tyzdne zvysenu teplotu a vkuse kolisa? Medzi 37,5-38st bez odcitania... CRP,vytery z pusy a nosteka ok,moc cisty...Dr mi povedala,ze to mam nechat tak a nemerat...ze su deti co maju vyssiu teplotu...ale 38 kazdy den ??teda po odcitani 37,5 ??nieje podla mna v poho...je plne kojena...a neviem ako sa pohnut dalej..kde a za cim patrat...😒 malinka ma trosku zapareninky v krku,uz som na to davala Bepanthen,sudokrem,imazol,a ma to cervene...moze z toho byt teplota??nezda sa mi...aj sa prehyba casto do luku...nic ine ma nenapada....prosim o pomoc
Moja dcera mala ako babatko dlhodobo teplotu 37 - 37,5 po odcitani, cize rovnako ako tvoje babo, inak jej nic nebolo, casom sa to vytratilo
@lindusss2016 to je normalna telesna teplota u babatka. 37-37,5 maju takmer vsetky babatka. Ono to ide nizsie az po roku.
@anjelicek26 v zadocku nameranych 38 bez odcitania je podla teba v poho?ked sa dotknem babatka a hlavicka mu sala ako radiator?doteraz to nemala takto....nemyslim,ze je to ok😒
@anetttka123 stále píšeš inú teplotu. Ak je dlhodobo PO odcitani viac ako 37,5 určite by som sa domáhala ďalších vyšetrení. Akurát je teraz blbá telefón doba, kde sa takmer všetky diagnózy stanovujú vesteckou guľou. Chceelo by to CRP, a krvný obraz,moc na zaciatok
@fiafia kazdy den ma 37,5 po odcitani...pisala som na zaciatku...a moc,CRP,vytery ma v poriadku....plus krv tiez v poriadku..akurat ze mala trosinku zvysene trombocity ,ze vraj akoby prekonala infekciu akebo alergiu...
@anetttka123 a zubky nejdu...pozerala som pusinku...ziaden naznak ak by niekoho napadli zubky😊
@anjelicek26 ved ja viem
@anetttka123 Dobry den, viem ze preslo uz par rockov od vasho prisoevku, mozem sa opytat ako to dopadlo? Msm teraz ten isty problem syn uz vyse mesiaca ma taku teplotu....teraz stupla uz vidno ze nieco prekonava, ske inac bezne po odratani 37,5 ma
@anetttka123 37.5 nieje zvysena ak sa meria v zadku (aj po odcitani).moj syn mal tiez jeden cas tak zvysenu,najme prvy rok som si to vsimala v podstate stale..ale potom to nejako ustalo a teraz ma tak klasicky 36.6.