dievcata som na nervy😢😢😢maly ma od 3.5 kasel, upchaty nos ktory nejde uvolnit, sople a ZVYSENU TEPLOTU(37.2/3/4/5)…robili mu crp-vyslo 13..predpisali antb kvapky do nosa Pamycon-nepomohlo..bola som s nim u inej doktorky-dychanie ciste crp pod 8…vysli vysledky z vyterov z nosa-Hemofilus, Streptokok pneumoniae, Acinetobacter…Prepisali mu Ospen 400..huraa konecne bude po chorobe…3x denne po 2,5ml..zacali sme v pondelok vecer s uzivanim antibiotik..utorok ziadna zmena, stale kasel, sople, zvysene teploty.. dnes je streda.. teplota 38,3…. volam doktorke..vraj mam len znizovat teplotu..zajtra s nim pojdem zas k inej doktorke(kedze moja nastastie bude mat dovolenku) a budem trvat na crp teste, ci sa mu nahodou nezvysilo.. Mam doma skolkarku a prvaka-su to vsetko bakterie zo skoly/skolky.. ale som nanervy..uz dva tyzdne zvysena teplota a doktorka mi povie ze to nemam riesit..navyse som ani vo sne neratala ze mu nezaberu antb…😢😢😢😢co s nim?
@saharse moja dcera mala v nose 3bakterie a chlamydie pozitivne,a brala 26dni atb...az po tom presiel kasel upne a prve dva tyzdne tiez bola ako na hojdacke...bolo to v novembri 2023 a mala 7rokov
@saharse Ked sa takto zvysila teplota, tak by som skor tipla, ze ste u dr. chytili este nieco nove, to sa zial stava. Ked dala ATB cielene podla vyteru, tak nie je dovod, aby nezabrali, vo vysledkoch byva aj na co su tie bakterie citlive. Ja osobne by som pockala s dalsou navstevou dr.