Dusivý kašeľ u ročného dieťaťa

alickaf
3. feb 2024

Ahojte.. prosím pomôže mi nejako už som zúfalá …
Synček 13m, od pondelka kašle.. hrozne sa v noci dusi kašľom a vôbec nemôže spinkať, cez deň kašle tak isto ale trošičku menej.
Dr nám dala Trifed, no ten som musela vysadiť, keďže maly bol z neho ako mrtvolka, vôbec sa nehýbal len ležal a mal zmeny nálad.. stále plakal a v noci vrieskal aj tri hodiny. Plus pamycon do nosa.. miesto trifedu som mu dala Stoptussin a ďalej pamycon. Odsavam soplíky ale absolútne žiadne neviem odsat, aj keď dám pred tým libenar.. na noc dávam mokrý uterák cez radiátor, izba je poriadne vyvetrana. Pod postieľku mu dávam na noc nakrajanu cibulu, plus aj cez deň užíva cibuľový sirup
Berie samozrjeme aj Dčko od narodenia plus dávam posledné mesiace aj Cčko.
Ako mu prosím ešte pomôcť? Trhá mi srdce keď vidím jak v noci kašle až place.. už ho musia aj pľúca bolieť chudáka od toľkého kašlú ..
samozrjeme v pondelok pôjdeme znova k dr ak sa dovtedy nezmení
Ďakujem 😞

petus998
3. feb 2024

@alickaf trifet robí aj môjmu zle ale dávam menšiu dávku není po ňom zlý mi sme dávali pol dielika zo striekačky keďže bol moc zahufnani je naozaj dobrý ten trifet na zahlienenie ale inak by som dala sinupret kvapky

lucia13022023
3. feb 2024

Nám dr vždy dá solmucol na deň, po 17:00 už nedávať a na noc stoptussin

katarinabozikova23
3. feb 2024

Ahoj.Nám zaberá Robitusin junior+ k tomu Kaloba kvapky.Na noc vždy dať Aerius alebo niečo podobné+jazvečiu masť natrieť na hrudník,máme originál od poľovníkov.Na vankúš kvapnem pár kvapiek Teatree oleja.Vetrať pred spaním aj počas noci.