Dusivý kašeľ

2231987
6. feb 2017

Prosím poradte mi čo je najlepsie na dusivy kasel u dietata 2,5rocneho...uz je mesiac chorý stale kasle až ho dusivo napina..Dakujem za kazdu radu

vanmonka
6. feb 2017

Kalciovy sirup, super zaberá ten čokoládový.ma najlepšie vstrebávanie vápnika plus Dcko a Ccko.tlmi taký kašeľ...

janci05
6. feb 2017

My používame Sinecod, ale ten je myslím od troch rokov, no pri nižšom dávkovaní by sa hádam pomohol použiť, alebo sme mali aj Pleumolysin. Ale ten Sinecod sa mi zdá, že zabral rýchlejšie.

novell11
6. feb 2017

@2231987 ditustat kvapky a prospan sirup. Nedávaj mu sirup nikdy tesne pred spaním. Taktiez mam odskusany stary recept nasich babiciek z cibule: jednu cibuľu nakrájanú na jemno zmiesas s jednou lyzicou medu.Takto nechas postat a davas mu tak po jednej lyzicke cca kazdu hodinu, ja si to urobim rano a do vecera to takto podavam, potom uz vyhodim. Je to sladke trochu to zapacha po cibuli, ale ucinne.

autumn11
7. feb 2017

môj syn mal nočné záchvaty dusivého kašľa pri predošlej chorobe. Mal predpísaný solmucol 3xdenne, ale keď som mu ho dala poobede po 16 hodine, tak ho to riadne nadrapovalo aj v noci. Potom som mu ho dávala iba ráno a na obed a fenistil kvapky na odpouch a upokojenie sliznice. Potom ho už tak nedusilo a poriadne sa vyspal.

tancik
7. feb 2017

My pri chorobe pouzivame kolostrum a preventívne vitaaktiv obsahujúci 21 minerálov a vitamínov A 2x d vitamín.. Je v akcii idem to objednat