pomooc, baby ako predist duseniu pri mlieku? Neustale jej zabieha. Sme na um, mame antikolikovu flasu no zabieha jej aj napriek tomu ze tam ma cumlik 0m+. Ma 2mesiace je predcasne narodena, ano viem ze nemusi mat este tak vyvinuty saci reflex, lenze v porodnici ked sme boli tak jej nezabiehalo. Kupila som jej aj novu flasu s mensim prietokom no z nej zasa nejde jej vobec tahat. Skusam polohy, na rukach v sede na boku lezmo nic nezabera.
Nekrmit pi leziacky,ale vo vyvysenej polohe.
@katches69 áno môže byť z toho. Je to tu aj v tom článku medzi príznakmi ze zakuckavanie pri jedení.. Podla mňa je dieta nervózne z toho ze ho páli zaha a potom saje rýchlo.. Skus dávať mlieko častejšie v menších dávkach. Lebo keď už je babo veľmi hladné tak je nervózne a ešte keď ma reflux tak samozrejme ze taha hltavo.. A ako píše vyššie v komentári tak dávať vyššie.. https://mamaaja.sk/clanky/babatko/pomoc-mame-re...
Pozri “paced bottle feeding”.
@katches69 moja robila to isté. Skúsila som rôzne cumle, rôzne fľaše a nic, prešlo to časom. Jedla na stokrát co som sa bála ze sa zadusi tým mliekom.. Neviem ci bola nervózna a preto tak ťahala zle alebo kvôli tomu ze mala skrytý reflux a preto jedla hltavo..