Dusenie počas dojčenia

szanducika
31. dec 2023

Ahojte . Chcem sa spytat či nemate skúsenosť alebo či neviete poradiť,som z toho uz vynervovaná.
Maly má 6týždnov, je čisto na mm.
V poslednej dobe sa viackrat stalo že sa začalo dusiť počas kojenia. Včera večer aj dnes večer už z neho prudom islo von mliecko aj sa dusil. Neviete z coho môže byt?
Ďakujem za odpovede 🙏

dzulli1980
31. dec 2023

Nepapá veľmi hltavo? Nepapá veľmi často? Netečie Ti rýchlo mliečko, že nestíha prehĺtať? ... skús pred kojením kúsok odstriekať.
@szanducika

nelca0510
31. dec 2023

@szanducika aj moja za tak dusila. Papala hltavo,už to prešlo. Skús si predtým trošku odstreknut,možno jej vadí silný prúd.

kika831
31. dec 2023

@szanducika ja som mala s malym to iste. Bola to hroza- postupne som bola tak vynervovana z krmenia ze som stratila aj mlieko a museli sme prejst na UM a s flasou bolo to iste. Nepomohlo nic- riesila som to s lekarkou- jedine co poradila bola vyvysena poloha pri papani. U nas to trvalo este aj ked sme zacali pridavat pevnu stravu. Urcite to treba povedat na poradni a vylucit akekolvek zdravotne problemy. Drzim palce nech sa to vsetko zlepsi.

tani777
31. dec 2023

Skus zmenit polohu pri kojeni-idealne savciu,pozri obrazky,alebo mi kludne napis 😊 savcia poloha je antigravitacna,dietatko si super reguluje tok mlieka,cize sa nenapije velmi hltavo..ale niektore proste maju reflux a musia z toho vyrast 🤷‍♀️

t1nusa
31. dec 2023

@szanducika kombinácia rýchleho toku mlieka z prsníka + hltavého papania bábätka, skús si pred kojením odsať mlieko kým sa nespustí a potom priložiť bábätko pripadne sa zakloniť počas kojenia, mne to pomohlo