Máte s ním skúsenosti? My sme doteraz užívali dufalak ale už nejako neúčinkuje a počula som že dulcosoft je lepší. Syn ma 4 roky.
(Viem, že prehanadla nie sú dobrá cesta ale bohužiaľ inak to u nás nefunguje, čipkami ho trapit už nechcem, všetko ostatne čo mám dodržiavať viem, pýtam sa konkrétne na to prehanadlo)
Ďakujem za rady
Ešte chcem doplniť že dufalak užíval skoro dva roky, občas sme ho vymenili za Lactulosu, no teraz som to skusila vysadiť a vôbec bez toho nekaka a keď sa vykaka po cipke tak ma tvrdé bobky
@deedol a problém so zápchami bol dlhodobý? A toto Vám to vyriešilo? Už sa zapchy nevrátili?
praveze nebol dlhodoby, lebo ked zacal zadrziavat, tak som hned nasadila ten dulcosoft, aby sa nezablokoval uplne. mala som z neho taky pocit, ze on musi zabudnut, ze kakanie boli, a v tom ten dulcosoft pomahal, lebo mu to islo lahko a navyse kakal kazdy den alebo kazde dva dni. a cca po dvoch tyzdnoch zabudol na bolest a potom som zacala vysadzat a uz sa problem nevratil. u vas to mozno bude dlhsie, lebo moj maly bol mladsi, mal cca 2r vtedy.
je tu inak aj skupina na tuto temu: https://www.modrykonik.sk/group/7904/
@deedol ďakujem krasne
@bafka a aku dávku davas ? A koľko ma kg?
15,5kg, 15ml. Ale je v pohode na tých 8-10ml, lenže sa mu pred mesiacom vrátili problémy pri znížení na 5ml, tak som zvýšila na celú dávku a zas skúsim na tých 10 znížiť
za mna super, do dvoch tyzdnov bolo po probleme a uz som len postupne vysadzala. ale teda ja som ho nasadila hned, ako nastal problem. skuste, je to aj zlozenim ok, kedze sa nevstrebava.